Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dakle auto se lakira u drugu boju.

Kada se auto ovak raskopa kaj se sve lakira,jel se di štedi na boji da se ne lakiraju dijelovi ispod tepiha,tapecirunga,gepek,donji dio vrata(ukratko ono kaj se "baš ne vidi"......!????

dsc00097fx6.jpg

w640.png

Fala!

Posted
Lakiraj SVE

ustedit ces 200 kuna ali ces se kasnije lupat po glavi

Tako je sve lakiraj,kila akrilne boje kvalitetne je 200kn!!!

btw evo moj prijedlog za boju :thumbsup:

golfimetcrvcj2.jpg

Posted

Bas to ak je dirano po njemu iznutra i promjena boje, slajfano... lakiraj sve a to sto se ne vidi nemoras bazbojni a i znat ce lakirer sta radi ;)

Posted
Bas to ak je dirano po njemu iznutra i promjena boje, slajfano... lakiraj sve a to sto se ne vidi nemoras bazbojni a i znat ce lakirer sta radi ;)

očito nezna zato me i zanima!:sly:

Posted (edited)

Za ovo ispod tepiha, šta se ne vidi uzmeš neki slični akril i pošpricaš da ne špricaš baza-lak, jednostavnije i puno jeftinije, a dođeš na isto.

Još jedno pitanje: zašto se auto "mora" polirati poslije lakiranja?

Ne mora se polirat, ako ti je kavalitetan lak i ako je ok polakiran i ako nema prašine. Ja sebi nisam ni 145-icu ni ovu 156-icu polirao ništa . Nije potrebno, ali ako ti je lošiji lak onda ti nakon cca mjesec-dva "padne" neznam kako da ti to objasnim, struktura laka se promjeni i izgubi na sjaju i zato ljudi najčešće poliraju. Ili se pojavi narančina kora ili sl. svasta je moguce. Ali zato uzmes kvalitetniji lak i nemas problema s time.

Edited by AnixoR
Posted
Još jedno pitanje: zašto se auto "mora" polirati poslije lakiranja?

Mora ako majstor nema iskustva i finu pripremu i ruku jer mu se stvori "narančina" kora ili mu je malo smeća palo na lak.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...