Grga20VT Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Znači zanima me dali bi netko mogao popravit dio orginal xenona u koji se stavlja žarulja,bio je loš kontakt pa se istopila plastika i sad ne radi žarulja Radi se o ovome: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 javi se Tihiju možda može rješit a inače imaš za 30 kn novo grlo za te žarulje (doduše ne originalno) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grga20VT Posted May 8, 2013 Author Share Posted May 8, 2013 To grlo je ovo sto se meni otopilo ili? Cini mi se da je ovo sve iz jednog komada + problem je jer ima motoric za automatsku nivelaciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Pa gdje je tu motor? On bi se trebao nalazit kod leće Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 ja sam prosli tjedan rastavljao fl far od e39 sa xenonom...njemu je motoric dole....al nije ni ovakav blasat, niti kopca... zaniljivo...ja bi potrazio komplet drugi balast sa svime...ili se jensu javi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grga20VT Posted May 9, 2013 Author Share Posted May 9, 2013 Pa gdje je tu motor? On bi se trebao nalazit kod leće Sorry imas pravo,ucinilo mi se da je motor na tome jer je dosta veliko kuciste ali kad sam ga rastavil vidil sam da nije. Samo problem je sto se neda sve dastavit bez da odlemis neke zice na plocici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now