Dacho Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Poštovani forumaši, pripremili smo za Vas punjenje klime po akcijskoj cijeni od 150,00kn tako da bezbrižno idete na godišnji odmor. Cijena se odnosi na reciklažu plina, vakumiranje i naravno punjenje. Boja se već nalazi u ulju koje se isto dodaje u sistem radi lakšeg kasnijeg otkrivanja potencijalnih propuštanja sistema. Koristimo najnoviji aparat koji je jedan od najboljih na tržištu: Za dodatnih 50,00kn napravit ćemo detaljan pregled vozila i dezinfekciju kabine ozonom Za sve upite i narudžbe za punjenje klime obavezno preko telefona jer nemamo previše vremena odgovarati na PM-ove i e-mailove Vaš Autoservis Turek Tel: 01 66 71 050 Mob: 091 370 3750 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Do kada imate ovu akciju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacho Posted June 16, 2013 Author Share Posted June 16, 2013 Do kraja 7 mjeseca kaže šefica ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Super, dođem! Thanks! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Brisi...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 bio jutros tamo zvao, brzo dobio termin- sve po dogovoru pohvale :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 da bumpnem oglas, bio danas ,sve 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Jel moguce u srijedu doc na punjenje po akcijskoj cijeni? Idem u zg pa da usput napunim jer ne hladi ko prije.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jucca Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Steta sta nisam blize, bas bi mi trebalo. Ovi nasi povoljniji su zamisli ostisli na godisnji odmor, sad kad najvise ljudi i puni, i nemam di napunit, osim po 400kn u jednog lika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Imaš u Pneumatika u Solinu 200kn punjenje akcija neka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jucca Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Fala covik, iden oma u ponediljak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toninho Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Ja pred GO, svratio do Dache i Ire, napunio i gas na more. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacho Posted July 28, 2013 Author Share Posted July 28, 2013 Luky mozes svratit samo prije nazovi da ti velim kad otprilike da dodes da ne moeas cekat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Luky mozes svratit samo prije nazovi da ti velim kad otprilike da dodes da ne moeas cekat ok.. hvala.. zovnem u utorak da se dogovorimo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aureus Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 jel se da popravljati hladnjak/kompresor klime , meni neki likovi napunili u Slavoniji i nakon 2 dana neradi , ja odvezao na reklamaciju oni onako kratko ispod haube i kaze otisa ti hladnjak klime ... iskreno nisu me uvjerili bas jer su odmah imali novi pa bi oni to kao rijesili vrlo "jeftino" inace sad kad stisnem dugme uopce se kompresor ne upali ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSaNe Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 kupio sam jos jednog japanca, obitelj narasla, javim se prije svega za dezinfekciju, punjenje klime i servis obzirom da moj omiljeni serviser nemre baratat s grdosijom Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Također sve pohvale za uslugu..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now