nix Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Kum mi ima navedeni model ona verzija od 163Ks ako se ne varam auto ima 150 000km cca (stvarnih)... Da li netko od vas ima informaciju ili se kuži u bimera u zadnje vrijeme mu je počeo slabije vuć tj. kao da turbo ne fila dovoljno. Pregledali sve vakume sve je ok nema niti nikakve greške na bordu... E sad je počeo lupat u predjelu glave nekidan (zvuk metal od metal) sparkali smo ga u garažu sumnjali smo u dizne ali sve su ok auto radi savršeno, lanac isto pregledan, meni smrdi na klackalicu ili hidropodizač.... Glavno pitanje je ima li navedeni model motora nekih kvarova ono koji su standardni da se zna orjentirat ?!??!
fabioso Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 kum mi radi u bmw servisu al je na moru još 10 dana
nix Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 eto nije ništa od svega toga, zavuko je jedan leteći na najjače.... :drink: ulg fuj nemogu vjerovat na toj kilometraži :frusty:
bojan25 Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 na najjače-izraz kaj u zadnje vrijeme kola FB profilima i slikama ....sorry na OT
nix Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 na najjače-izraz kaj u zadnje vrijeme kola FB profilima i slikama ....sorry na OT nemam pojma to moj šef koristi kad zbari picu pa kaže ''mala se zacopala na najjače''... sad znam i di ih bari znači LOL
Alfaludak Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 ja sam sad poludio na najjace i sve izbaco van iz garaze... cak i tipa.... za par dana ide glomazni otpad
nix Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 ja sam sad poludio na najjace i sve izbaco van iz garaze... cak i tipa.... za par dana ide glomazni otpad žajo onda te dobro zelo mogu ti reć...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now