Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da li mi se može kaj desiti ako stavim ovu kombinaciju guma na quattro? Zeznuo sam se i kupio umjesto visine 30 gumu visine 35 :doh:. Razlika u opsegu je 36 mm

Posted

Definitivno ce se snaga distribuirati drugacije. Ovisi o mjenjacu dali mu se to svidja ili ne. Mislim da bi trebao baciti oko na kakav Audi forum.

S druge strane, sto mislis kako ce elektronika biti zadovoljan sa drugacijim signalima od naprijed i od iza?

Posted

Zna ti esp podivljati kod normalnog skretanja kad okrenes volan full lijevi ili desno. Doduse meni je samo zadnji lijevi tocak bio van dimenzije i bilo je jebeno glupo za voziti

Posted

Razlika je 4% u opsegu (promjer veći za 26.5mm, opseg za 83.25mm), gotovo sigurno ćeš ostati bez ESPa i ABSa čim kreneš.

Posted

kod bmw-a na xD-u na takvim stvarima javlja grešku i nemre se čovjek normalno vozit , mjenjal s jednim čovjekom njegove 19" za jedne moje 18" jer ga je opseg shebo..

Posted

Ima li smisla dati 1.100 Kn manje za 2 gume koje su potpuno nove, a 2009. godište? :mellow: Budući da se pod novom gumom smatra do 5 god starosti

Posted

Čak vele da ako stavis iste dimenzije guma ali različitih proizvođača da se hoće grijati ulje u difu, sam time diff i krepa..

Posted
Čak vele da ako stavis iste dimenzije guma ali različitih proizvođača da se hoće grijati ulje u difu, sam time diff i krepa..

Taj slučaj imam već cca 30 tis km.

Posted

quattro tolerira sitne razlike ali ovo sto ti hoces je previse i torsen ce nastradat brzo.pred.i straznje gume moraju biti istog obujma,dok sirinu prozvace tako da mogu nazad ici sire gume od prednjih ali pod uslovom da se dobije ista visina

Posted

Meni prosli mjesec pukla gume i stavio rezervnu 225/45/17 a ostale mi 275/35/20 i vozio se normalno 2 tjedna dok mi nisu nove gue došle.. čak i 200 na autoputu i ništa... malo žvače lijevi zavoj al dobro je to...

Posted
Ima li smisla dati 1.100 Kn manje za 2 gume koje su potpuno nove, a 2009. godište? :mellow: Budući da se pod novom gumom smatra do 5 god starosti

Guma do 5 godina starosti se smatra novom jedino ako je pravilno skladištena! :thumbsup:

Posted
Guma do 5 godina starosti se smatra novom jedino ako je pravilno skladištena! :thumbsup:

Kupljene 2 u ST-u preko kupi-gume.hr s dotom xx09, ali pravilno skladištene

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...