rura gsi Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Benzin mi je curio po plastikama od skutera i odmah su plastike izblijedile.. jel postoji kakva mogucnost da da se to rijesi kako,da se vrati stari sjaj plastikama?
Misek_Chipsy Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 jes, ostavi ga na jakom suncu, ili zagrij plastike industrijskim fenom
Mramor Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Mislim da je to najbolje. Malo po malo zagrijavaj i gledaj što se događa. Jer možeš stavljati razne "bumper black/bumper gray" stickove ali onda će plastike biti masne na dodir i vrlo vjerojatno će se sjajiti. Treća solucija je naravno farbanje, ali onda moraš skidati plastike itd.
rura gsi Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 Imam doma industriski fen budem probao.. zajebana ova 100-tka sa petrola.. hehehe
Mramor Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Ma sigurno možeš i sa jačim fenom, čak je i bolje da prvo probaš sa manjom temperaturom.
Alfaludak Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 ja svog speedfighta bezbroj puta zalijo pa nikad nista
rura gsi Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 Jesam i ja sa 95-ticom i nikad niš! Al od 100-tke u roku par minuta sve izblijedilo! Možda ti nije izblijedilo zato sto je mješavina u pitanju!
Mramor Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 100 oktana pun aditiva a dobra stara 95 ica čisti benzin koji se može koristiti za pranje odjeće
rura gsi Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 Bogme! Strašno kako je izblijedilo..95-tica mi je sto puta kapnula i nikad ništa!Al 100 tka ubija Evo kako je apšisalo
Mattas Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Vidim da je Derbi u pitanju...ne znam šta učiniti??? 100 diže boju bez beda ali ako paziš dok ljevaš i obrišeš nema problema.....govorim iz 10 godišnjeg iskustva. Izgleda da si ga ti zaljevao LOL
rura gsi Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 Ma jebo m.... španjolsku.. preko noći mi je puklo crijevo od goriva i tako je curilo po plastikama.. naravno dan prije sam ga natočio punog!! Ujutro došao u garažu i imam kaj vidit..
Misek_Chipsy Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 ako je ovo jako nagrizlo, a cini mi se da je, moc ces jedino mjenjat ili lakirat (bumper spray?), eventualno presvuc necim... javi ako ces uspjet fenom.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now