Brklja Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Kad god sam ja imao tak glupih problema UVIJEK je bio jebeni akumulator. Kad sam kretao na more, sjednem na natovareni skuter - neće upalit. Zadnjih dana se gasio na hladno, topal radio super. Krivili zrak u tanku, pumpu, filter ovo ono.. Na kraju stavio novi akumulator i napravio 2000km u mjesec dana.. Enivej, promijeni akumulator. Ako hoćeš mogu ti ga ja kupiti tu u ZG na popust pa staviti na autobus za dolje da uštediš nešto love Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaki Posted August 21, 2013 Author Share Posted August 21, 2013 Brklja... thnx ali ako je akumulator necu kupovat novi... ovaj sam kupio pred mjesec dana... radi se o Banner Starting Bull mislim da je 65Ah, imam godinu dana garanciju na njemu pa ako se pokaze da je on krivac ima da mi ga u ducanu zamjene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_Motorsport Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 ak ti je akku u slusu, mozda bolje da odma rjesis stvar. da nebi bilo neke stete na struji, komp. module i ostale p.m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Da, to sam zaboravio. Onda odi reklamirat, ja bi dao ruku u vatru da je do akumulatora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaki Posted August 22, 2013 Author Share Posted August 22, 2013 nasao se danas sa Rockatanskym... covijek legenda... odveo me prvo do jednog mehanicara tamo smo provjerili testerom akumulator... on je bio ok... provjerili napon kada je auto upaljen, 13,8V ima znaci alternator puni... kad smo ga ugasili vise nije htio upalit... spojili se kablovima na drugi auto koji je bio ugasen.. isto nije htio verglati, onda smo drugi auto upalili i tada je uspio zaverglati i upaliti. Nakon toga su nas poslali u drugu radionu, i tako smo dosli kod drugog mehanicara, taj je isto prvo pogledao napon dok je auto radio, pa je potvrdio da alternator ok puni, provjerio je i testerom akumulator.. isto ok... opet nije verglao... spojili paralelno drugi akumulator... opet nista... onda je majstor uzeo jednu šipku i cekic, nekak se uspio provuci do anlasera, i ja sam okrenuo kljuc, on je kucnuo par puta cekicem po sipki i anlaseru i auto je zaverglao... Eto uglavnom krivac je anlaser, ocito su cetkice otisle... a ovo sto vergla dok je moj aku spojen na drugi auto koji radi je ocito radi toga sto u tom trenu ima 13.8V na anlaseru pa je malo jaci šus i uspije ga pokrenut. Uglavnom... sada znam sta je... još jedno veliko HVALA Slavneku na pomoci ! P.S. nadam se da ti nije nastala cvrga na glavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Nema na čemu drug, drago mi je da sam pomogao i da smo se upoznali. Sad u ponedjeljak sredi taj anlaser da se voziš doma ko gospodin. P.S. Jaki kupuje amortizer haube za e36...hitno Sent from my Windows Phone 8X by HTC using Board Express Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaki Posted August 22, 2013 Author Share Posted August 22, 2013 hehe da moram taj vraziji amortizer haube promjenit... al skuzio sam da je krepucnuo tek tu na moru kada nisam mogao upalit, ak ti je lakse i ja sam prekjucer dobio haubom po glavi :-) u ponedjeljak rjesavam anlaser, sada mogu mirno spat kada znam sta je. jos jednom hvala ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now