Jump to content

Recommended Posts

Posted

Treba mi samo malo vremena da poinstaliram IBM-a jer sam ga prije 2 godine sformatiro i stoji na ormaru.

Isto tako imam končar nada 45, HP NC4000, UK700 i neku toshibu doma kaj su u djelovima(fale ekrani) pa možemo spojit LCD na njih i probat dal bi radilo ;)

• Replies 50
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

za bmw je najbolja i jedina diagnostika koja radi 100%

ibm T30 laptop

GT1 ( ili u narodu znana kao zuta kutija)

bmw DIS program

cijena je nekih 900EUR.a

Posted

Ma za očitat grešku i pobrisat/resetirat nekaj je i ovo ok.

Samo kaj brklja nije provjerio da ima za software SP1 :D nakon instalacije dotičnog sve dela i ne treba IBM laptop nego IBM compatible tj bilo koji PC :)

Posted
Ma za očitat grešku i pobrisat/resetirat nekaj je i ovo ok.

Samo kaj brklja nije provjerio da ima za software SP1 :D nakon instalacije dotičnog sve dela i ne treba IBM laptop nego IBM compatible tj bilo koji PC :)

Jebiga nisam se ni sjetio, ja sam mislio da je u laptopu problem.. Hvala mrva :notworthy::notworthy:

Btw ova dijagnostika za 100$ radi savršeno :cheer::cheer::cheer:

Posted
sam ti odmah rekao :) I nema na cemu :P

hvala :thumbsup:

100$ te dosla s dostavom? mozes brisat greske? ocitavat? mislim ne steka nista:)

Ma manje, 400kn, kolko već. Pogle sa naslova ove stranice, Lev je dao link. mislim da je to to sa auti.hr, nisam vidio prije. Al kolko vidim ovaj tip daje i za MB i sve za 350kn?!

Da, briše greške, dijagnosticira, sve.. A za ništa love

Posted

karticom placas. Prvo si otvoris paypal account i upises broj kartice tamo.

Onda imas link gore na dealextreme.com, tam kupis platis paypalom i isporuce ti doma. Najcesce dodje bez carine od tamo, ali ako ti ipak naplate racunaj cca 30-35% gore. Ak nemas kartice das nekome lovu nek ti uzme to :)

Posted
karticom placas. Prvo si otvoris paypal account i upises broj kartice tamo.

Onda imas link gore na dealextreme.com, tam kupis platis paypalom i isporuce ti doma. Najcesce dodje bez carine od tamo, ali ako ti ipak naplate racunaj cca 30-35% gore. Ak nemas kartice das nekome lovu nek ti uzme to :)

hvala na info :) nemam kartice, morat cu nekoga naci...znaci onda mi treba laptop sa win xp service pack1 i spojim i peglam?:naughty:

Posted
Treba ti laptop sa bilo kojim Microsoft os-om koliko sam vidio ;) Znači može i neka krama od laptopa :)

A sp1 je od programa :)

tim bolje :naughty: tnx

Posted
hvala na info :) nemam kartice, morat cu nekoga naci...znaci onda mi treba laptop sa win xp service pack1 i spojim i peglam?:naughty:

ja za to gnjavim frenda pa ti ga mogu žicat da naručimo prek njega. Uplatiš mu lovu na račun, on naruči, kad dođe pošaljem ti na bus i gas gas :cheer:

Posted
ja za to gnjavim frenda pa ti ga mogu žicat da naručimo prek njega. Uplatiš mu lovu na račun, on naruči, kad dođe pošaljem ti na bus i gas gas :cheer:

moze moze :) javim ti se kada stignem u gs(do kraja tjedna), pa se dog da prebacim lovu :)

hvala Brklja:notworthy:

Posted
moze moze :) javim ti se kada stignem u gs(do kraja tjedna), pa se dog da prebacim lovu :)

hvala Brklja:notworthy:

Može može. :cheer:

Posted
btw. na onoj stranici mozes upisati bilokoju adresu za isporuku nakon sto platis ;)

e još bolje. Samo može doć na carinu (sitna lova na ovu cifru) i onda će on morat dolazit iz Gospića :)

Fora je da je na dealextremeu đabe poštarina, al na ebay.de čak ima malo jeftinijih.. Al ja bih na tvom mjestu uzeo ovu "provjerenu", jebeš 50-100kn :cheer:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...