Kegalj Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 A ono kaze meho toci premium, na poklopcu pise premium, ali je razlika velika u lovi drito ovo kaj ti Fire kaže. to kaj je početkom 90-ih kad je izbačen taj motor bilo premium više nemreš kupit ni na selu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 9, 2014 Author Share Posted September 9, 2014 vratio se iz hrvatske, i idemo voziti, i primijetim da mi se zaletava u okretaje pri saljtanju u vecim okretajima, pri malom gasu i saltanju ne primijetim, tipa, zavrtim do 4000 i saltam iducu, a on mi zadrzi okretaje jos pola sekunde, odnosno ih digne za jedno dobri 600-700 okretaja na kompu ne pokazuje nista, svjecice su nove, ulje neodavno promijenio, potrosnja ista.... retardirano je, razvrtim ga drugom do tipa 5000rpm, saltam, a on mi odleti u 6000 okretaja naknadno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jambo Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Ima on neki senzor polozaja papucice kvacila? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 9, 2014 Author Share Posted September 9, 2014 nemam pojma, nesto sam po netu citao o tome, istina je da mi je kvacilo na izdahu, ne znam jel ga moze to zezati, iako cujem neko skljocanje u papucici pri dnu, ko neki prekidac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now