Burnout Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 imam problem sa paljenjem auta ako stoji dva-tri dana. danas sam mjerio i vidim da mi radio vuče 0,26 Ah kada je auto ugašen i vjerojatno je to problem napravio sam još neka mjerenja pa netko tko se bolje kuži neka kaže da li su brojke ok napon akumulatora: - 12,6 V kada je auto ugašen (ovo mislim da je ok) - 13,5 V kada je auto upaljen (ovo mi se čini malo - negdje sam pročitao da bi trebalo biti oko 14V) - 13 V kada su uključeni potrošači (svjetla, maglenke, ventilator...) još nešto: ovih 0,26 koliko vuče radio kako riješiti? kada skinem samo prednju masku radia onda potrošnja padne na 0,02 što bi trebalo biti ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 ja bi rekao da alternator ne puni kako treba, a ovo za radio neznam ali mi i to zvuči malo previše Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildD Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 (edited) 0,26Ah? Valjda misliš 0,26A, najvjerojatnije ti je samo regler loš, a možda i cijeli alternator treba reparirati...kad upališ auto bez potrošača napona mora biti 14V+, sa upaljenim potrošačima nebi trebao padati ispod 14V. otšerafi kabel od plusa sa alternatora pa vidi jel onda vuče isto ili manje od ovih gore navedenih 0,26A sad teh vidjeh da je 0,26 kad je pločica na radiju, a 0,02 kad je skinuta, složi si paljenje radija da se pali tek kad daš kontakt i riješio si problem. osim ako radio nije ispravan sasvim Edited October 10, 2013 by wildD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Meni vuce cca 0,8 a neznam sta hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burnout Posted October 10, 2013 Author Share Posted October 10, 2013 Meni vuce cca 0,8 a neznam sta hehe 0,8A je jako puno. vadi osigurac po osigurac dok ne saznas sto vuce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Mislim da je rikno procesor ventilatora pa je u slusu to je bilo na moje Jer kad ugasis kontakt malo stvari ima struju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damba Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Jel ostaviš možda ključ u kontakt bravi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Ne ostavim. Kad kroz par dana pocucla aku da nece palit vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burnout Posted October 11, 2013 Author Share Posted October 11, 2013 danas cistio kontakte na akumulatoru i alternatoru i sada pokazuje 14,2 V kad je auto upaljen sad je to dobra vrijednost i jedino jos moram rijesit radio da ne vuce toliko struje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 13.8V-14.4V je normalna vrijednost. Radio slozi da se pali preko kontakt brave, a samo zicu za "odrzavanje" memorije ostavi na stalnom +12V. Predpostavljam da je spojeno tako da su ti obije zice na stalnom +12V? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 Jel ostaviš možda ključ u kontakt bravi? imaš pravo danas sam gledo kad je kljuc u bravi 0,8 a kad nije onda 0,2A jel to ok ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burnout Posted October 12, 2013 Author Share Posted October 12, 2013 i to je puno. kad su iskljuceno sve ne smije biti vise od 0,1A Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damba Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 imaš pravo danas sam gledo kad je kljuc u bravi 0,8 a kad nije onda 0,2A jel to ok ? Spalio sam tako na 2 auta akumulatore pa sam se naučio :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now