Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da li netko zna gdje se može kupit plexiglas, treba mi komad od cca 0,65 x 1,5 metra.

Debljina 5 mm.

Info ovdje ili na PM.

Hvala!

Posted

Znaci ovak:

ako hocete kvalitetan - Neon centar (savski gaj)

isto kvalitetan ali skuplji . Nova forma (selska)

Mi za printanje uzimamo u Nenon centru

Posted

da, izrezu i to jako dobro, ali i naplacuju.

Mi ih koristimo za print, glava printera je 0,8mm od materijala pa ne zapne, nema riseva i icega. Neon centar :)

Posted

Imaš na ulazu u samobor na onom Y raskrižju lijevo firma,ne mogu se sad sjetit kako se zove,preko puta rotometala točno...ja tamo za firmu uzimam,izrezivaju po potrebi

Posted

Imam i jednu manju plocu, al neznam dimenzije, potrazi puhov topic, ak he na zivotu, tam pisu dimenzije.

Meni se ispostavilo da mi je malo pretanak za to sto mi treba

Posted
meni je OK ta od 4 mm, ali mi je stvar da to trebam rezat na manje komade pa ne znam s cim bi to odradio, a da lici na nesto

Cirkularom sa šajbom sa manjim zubima, postaviš si prvo vinkle ili slično za ravninu i samo povučeš cirkular uz to. Poslje rub samo lagano pređeš brenerom da ga zagladiš.

Posted
meni je OK ta od 4 mm, ali mi je stvar da to trebam rezat na manje komade pa ne znam s cim bi to odradio, a da lici na nesto

ako imas kojeg frenda stolara nek ti posudi festoolov cirkular s vodilicom, odrezes u sekundi... i iz prve ruke - rez te do krvi posjece ako potegnes rukom ;)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...