Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

2fast

Full members
 • Content Count

  3,054
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

2fast last won the day on November 6

2fast had the most liked content!

Community Reputation

552 Excellent

About 2fast

 • Rank
  No turbo... no fun...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 2fast

  Zamjena xenon žarulje

  Volio bih vidjet te naše "stručnjake" kako obavljaju taj atest i na temelju kojih parametara bi zaključili da li se one dostatne za tu snagu ili ne... Mi smo obećana zemlja, za debile.
 2. Tako je. Nakon što sam se cijelu noć budio u znoju nakon što sam sanjao da u Peugeotu dolazim pred lokalnu birtiju a svi mi se smiju i naručuju mi "Crnu Višnju" i to toplu, shvatio sam da u mom dvorištu i srcu nema mjesta za francuska vozila. Vraćam se na Polo / Corsa / Punto kombinaciju. Ako netko zna da se prodaje tako nešto, i da je za preporuku, slušam prijedloge.
 3. Vidiš, to je fora auto i dobra ideja. Budem vidio kaj se nudi na njuškalu. Samo da prevladam svoj prezir prema tim francuskim pokušajima proizvodnje automobila... 😁
 4. Imam potrebe za još jednim manjim autom za kupit svojima doma. Služit će za putovati na posao nekih 6-7 km / obavit kaj po gradu. To će koristiti žena / sestra (imaju sada Polo ali će im trebati još jedan auto). Razmišljao sam o nekoj Corsi / Puntu / Polu ili slično, Smart mi je fora, ali za razliku od ovih ostalih o njemu ne znam previše i nemam iskustva. Najviše me zanima kako se to ponaša na snijegu / mokrome. Kakvi su što se tiče kvarljivosti / održavanja. Iskustva iz prve ruke bi bila korisna. Obzirom na to za što će im trebati, gledam auto u rangu oko 3.000 € (to je tamo 2006 / 2007. god). Čini mi se da će u tom cjenovnom rangu nekako najmanje izgubiti na vrijednosti kroz recimo godinu dana a i neću utući previše novaca u auto koji će dnevno napraviti 15 km. Model "fortwo" me zanima.
 5. Jel ovo na najnižoj stepenici lukinjo i njegova pila gore?
 6. 2fast

  Zimske gume

  Jeste.
 7. 2fast

  Zimske gume

  Da, to su gume odobrene od strane proizvođača. Mislim da na našim od Mercedesa piše "MO". Poslikam kasnije.
 8. Trebamo na jednom SMARTu oblijepiti jedan segment (znači ovo što je tu na slici srebrno). Iskreno, ne pratim više to previše pa nisam ziher tko se time sve bavi i koga preporučate. Mora biti top napravljeno, radi se o potpuno novom autu kojeg stranka želi "urediti". Hvala za pomoć!
 9. 2fast

  Fire Tuning

  Čije je ovo ludilo?
 10. 2fast

  LMG Autokuća - neko radi tamo?

  Ako trebaš nešto vezano uz Mitsubishi, surađujemo sa Gašparićem pa se javi.
 11. Šefe, možeš li mi molim te vidjeti za "C"-teretnu gumu, dimenzija 6,50x16. Oznaka nosivosti bi trebala biti 108 / 109. To je dimenzija za popularnog "Tamića", vrlo često unutar "brazilske" populacije u RH. Odgovara mi rabljena ili nova. Treba mi min 2 komada / ako je ok cijena, 4 komada.
 12. 2fast

  popravak klime

  Frigo Om
 13. 2fast

  Lincos alati - tko "dila"?

  Jel možeš riješiti onda dizalice ili?
 14. 2fast

  Lincos alati - tko "dila"?

  Ovo: https://lincos.hr/6096-niskoprofilna-podna-dizalica-s-duplom-pumpom-3-tone.html ili ovo: https://lincos.hr/6095-podna-dizalica-2-tone.html
 15. 2fast

  Lincos alati - tko "dila"?

  Imaš na njihovim web stranicama, imaju online "katalog" pa vjerujem da ćeš naći to što tražiš. https://lincos.hr/

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×