Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

2fast

Full members
 • Content Count

  3,110
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

2fast last won the day on December 31 2018

2fast had the most liked content!

Community Reputation

609 Excellent

About 2fast

 • Rank
  No turbo... no fun...

Personal Information

 • Ime i prezime
  Boris Gojšić
 • Lokacija
  Karlovac
 • Vozilo
  Opel Astra Coupé Turbo
 • Interesi
  Kosarka, biciklizam,

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zna ih i u Lidlu biti na akciji. Ja sam naručio sa www.banggood.com super radi.
 2. Ma ne zbog toga, dalje mi je do Mrežnice nego do ZG. Lokacija je jebena, zato.
 3. Odličan prijedlog. Ne mora bit Slapić, imali su dečki iz BMW kluba meet tamo na onom kupalištu prije Slapića.
 4. To pričaš o Dusteru sa 2 ili 5 sjedala? Ovaj sa 2 sjedala možeš bilo koji prebaciti u N1, bez obzira koji motor ima. Kad si to kupio? Onaj XL (prava sjedala otraga i normalna vrata) ili onaj sa "produženom kabinom" što otraga ima onu priručnu klupu? Jer koliko ja znam (barem je tako bilo donedavno), Ranger ne zadovoljava tehničke zahtjeve da bi prošao pod N1 u opciji sa 5 sjedala. Problem je u omjeru međuosovinskog razmaka i duljine teretnog prostora.
 5. Ma jasno, hrpa ljudi je to napravila. Ako ti dođe Carinska inspekcija, ide plač i škrgut zuba a auti u žicu. Da ne pričam o tome ak se dogodi saobraćajka a tebi piše da imaš 2 sjedala u autu a otraga pol društva... itd...
 6. Ja pričam za ono što je moguće sada i što je legalno da ti Carina ne otfura auto. Bio je jedan kratak period kad se svašta (Corsa, Astra) regalo na N1 sa 5 sjedala, no sva ta vozila su trebala biti vraćena u M1 i tvrtke su bile dužne platiti PPMV i vratiti PDV koji su "odbile". Inspekcije su to na terenu čak provjeravale. Što je ovaj napravio, ne znam. Moguće da je izvadio pregradu pa se pravi glup, dok se nešto ne dogodi. Uglavnom, sada ne možeš imati "normalan" osobni auto tipa te Dacie sa 5 sjedala i da je N1. Možeš ga imati sa 2 sjedala da bude N1. Ili kupiti Citan, Caddy, Doblo... koji su tvornički 5 sjedala i N1. Možda se nismo skužili, ova priča Citan, Caddy, Doblo i ekipa ide N1 sa 5 sjedala, ali ovi "normalni" auti ne.
 7. Jedina opcija da imaš samo 2 sjedala prednja. Inače neće biti N1.
 8. Bratiću se upalila na Golfu Mk6 jedna "misteriozna" lampica. Ja zbilja nemam pojma o čemu se radi, on nije uspio ništa naći u uputstvima i na netu. https://ibb.co/zs808KF Da li netko od vas možda zna? Nema nikakvih očitih problema s autom, upali se u vožnji. VIše je stvar u tome što ne znamo o čemu se radi.
 9. Volio bih vidjet te naše "stručnjake" kako obavljaju taj atest i na temelju kojih parametara bi zaključili da li se one dostatne za tu snagu ili ne... Mi smo obećana zemlja, za debile.
 10. Tako je. Nakon što sam se cijelu noć budio u znoju nakon što sam sanjao da u Peugeotu dolazim pred lokalnu birtiju a svi mi se smiju i naručuju mi "Crnu Višnju" i to toplu, shvatio sam da u mom dvorištu i srcu nema mjesta za francuska vozila. Vraćam se na Polo / Corsa / Punto kombinaciju. Ako netko zna da se prodaje tako nešto, i da je za preporuku, slušam prijedloge.
 11. Vidiš, to je fora auto i dobra ideja. Budem vidio kaj se nudi na njuškalu. Samo da prevladam svoj prezir prema tim francuskim pokušajima proizvodnje automobila... ?
 12. Imam potrebe za još jednim manjim autom za kupit svojima doma. Služit će za putovati na posao nekih 6-7 km / obavit kaj po gradu. To će koristiti žena / sestra (imaju sada Polo ali će im trebati još jedan auto). Razmišljao sam o nekoj Corsi / Puntu / Polu ili slično, Smart mi je fora, ali za razliku od ovih ostalih o njemu ne znam previše i nemam iskustva. Najviše me zanima kako se to ponaša na snijegu / mokrome. Kakvi su što se tiče kvarljivosti / održavanja. Iskustva iz prve ruke bi bila korisna. Obzirom na to za što će im trebati, gledam auto u rangu oko 3.000 € (to je tamo 2006 / 2007. god). Čini mi se da će u tom cjenovnom rangu nekako najmanje izgubiti na vrijednosti kroz recimo godinu dana a i neću utući previše novaca u auto koji će dnevno napraviti 15 km. Model "fortwo" me zanima.
 13. Jel ovo na najnižoj stepenici lukinjo i njegova pila gore?
 14. 2fast

  Zimske gume

  Da, to su gume odobrene od strane proizvođača. Mislim da na našim od Mercedesa piše "MO". Poslikam kasnije.

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...