Jimmy1 Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 dakle, pukla mi je jedna opruga od ventil, radi se o mazdinom 2.0 v6 motoru... dali ima netko tko to može napaviti ili mi najbolje tražiti drugu glavu pa rastaviti zbog te opruge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Nije toliki problem što je pukla.veci je problem zašto je pukla. Što znači ako je jedna pukla,lako moguce da su i druge blizu. Frendu je pukla bregasta u tom motoru i problem je s klackalicama imao...našao je za nekih 200 eura drugu glavu,obradio i prodao auto ubrzo. NIsam samo siguran koliko dijelova ima jer baš se često ti motori i ne vide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_Motorsport Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 pa mozda taj frend ima za prodat oprugu za Jimmya, mogla je puknut slucajno, losija izrada,neki problem u materijalu,a mozda su stvarno sve dotrajale. neznam kak je na ovom motoru,inace se opruge daju promjenit bez da se skida glava. ako ima duple opruge,ja bi promjenio ovu kaj je pukla i vozi dalje. ak su jednostruke, kad pukne ak je u nekim okretajima, mogo bi klip prestic ventil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy1 Posted November 18, 2013 Author Share Posted November 18, 2013 ma samo ta jedna je pukla, i to gore na dijelu gdje se stanjuje i poravnava... ostale su u redu, pošto sam rastavio obje glave... možda je puklo dok sam i ja rastavljao... što je najčudnije motor se normalno ponašao, jer ja sam rastavio zbog problema sa karikama i onda vidio i ovo vučko, daj pitaj frenda dali ima kojim slučajem.. možeš mi javiti i na 091-194-4529 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 imao je taj auto prije dvije godine,tako da tesko da šta još ima...sad je VW ovac pitam,ako ima napišem tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 pitaj mitju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now