DjMK2 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ovako vozim se ja danas po gradu i krenem po staru na posao i od jednom mi blokira zadnji ljevi kotac na kadettu niti sam tako kocnicu nidi dirao rucnu ??? Uglavnom prije nekih mjesec-dva mi se desila slicna situacija ali bi blokirao na kratko tipa sekunda i odmah pustio.... tada sam bio otvorio doboš i pregledao pakne sve ok nisu se odljapile cilindric isto ok vraca normalno lezaj citav i ne ruli ... jedino bilo dosta "prasine" od kocenja to pocistio dobro oprao perolinom i vratio sve na mjesto sada situacija jos gora ... blokira i drzi, onda par puta dignem rucnu i stisnem kocnicu ko konj par puta pa popusti.... Nisam imao problema s kretanjem tj. nije rucna "zaledila".... Jel ima tko kakav prijedlog sta bi moglo biti ???:huh::huh::blink:
bubinjo Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 daj vidi jel ti se grije felga,meni to zvuci kao da lezaj cvika
Brklja Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 To se mom frendu dogodilo na passatu, 91.g karavan. Skineš felgu, uzmeš dovoljno velik čekić, nabiješ par puta da dođe sebi, ispadne crno van, i gas dalje.. Eto on već godinu dana nema problem
Roby Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 (edited) vjerojatno sa paknama nesto...odljepila se obloga, nesto se slomilo pa zablokiralo ne vjerujem da je ležaj. Edited January 3, 2009 by Roby
DjMK2 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 danas odoh do frenda .... pa javim sta je bilo
walbandon Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Eto,neki dan sl stvar kod majstora, neki pug206...auto naprijed vozi...u rikverc blokira kotac....razlijepila se pakna i setala po cilindru....probaj otvorit
DjMK2 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 ovako IZGLEDA da je bila doljna opruga labava pa smo je zamjenili s nekom od renaulta 5 sada drzi jace jer je ova kraca ali to je privremeno dok ne odem potraziti drugu nadam se novu.... zasada ne blokira jel ima za kupiti samo suste zasebno jer koliko se ja sjecam ne dolaze s paknama u kompletu ?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now