Drag_steer Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Imam dva pitanja, mozda banalna ali neznam kako da to rjesim Na autu je katalizator i serijski straznji lonac. Kada napravim decat, auto je preglasan tj zvuk je sugav radi serijskog lonca. Sad me ovo zanima, 1.) da li postoje kakvi prigusivaci (i gdje se to stavlja?) ako stavim samo straznji sporcki lonac? 2.) da li ima kakav lonac "polu protocni" koji nece bit toliko glasan a opet ce bit protocniji od serijskog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Stavi na sredinu jedan običan protočni lonac i smanjit ćeš buku, a auto se neće zagušiti. Barem je tako meni bilo na starom 2.0TFSI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted November 26, 2013 Author Share Posted November 26, 2013 Aha, to je ono kao valjkasti lonac izgleda? Protocan skroz. I poslje toga samo zadnji? Tako si imao? Ili jos kat Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Downpipe fi76 decat + srednji valjkasti fi76 protočni + zadnji lonac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted November 26, 2013 Author Share Posted November 26, 2013 zadnji je bio protocni? probat cu tako, nadam se da ce bit ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cone4u Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 s srednjim loncem ćeš smanjit buku i dobit dubinu, očito želiš maknut limeni zvuk... francuz je imao turbo i tu leži ključ tihog auspuha s tim setupom... (dobro velika većina )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Da, i zadnji je bio protočan. Možeš još dampirati gepek, a ja sam uz dampiranje u bočnice / po cijelom prtljažniku ubacio i one akustične spužve za upijanje buke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted November 27, 2013 Author Share Posted November 27, 2013 Da, zelim maknut limeni zvuk, znam da je kod turba *ispeglaniji* i drugaciji zvuk al mozda pomogne, samo da je malo dublji i da nije takav ton. Razmisljao sam o izolaciji, vidjet cu kako bude kad stavim lonac, nadam se da nece trebat Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaCroix Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Ja sam na 2.0 16v stavio nedavno decat fi 60, srednji valjkasti i zadnji i bučno je za poludit.. Dampiranje je u tijeku pa ćemo vidjet iako je mislim ključ u zadnjem loncu, moj je premali (jap style), mislim da bi s nekim većim bilo tiše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 (edited) a ja danas na Lexa stavio prigušivač protok inox Lasta, tamo mu je ime: "sistem" srednji lonac protok duplo tiši a niš slabiji i zvuk na izlazu je čak mrvu ljepši, naravno tiši (bit svega) malo paint edition Edited November 27, 2013 by Ozy Link to comment Share on other sites More sharing options...
STFIESTAST Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 (edited) moje iskustvo je da i sa katalizarom ako zada staviš full protočni derat će se za popizdit, pa sam ja sebi zada ostavio protočni (kataliztor nisam skidao, još) ali sam uvalio jedan srednji kao što je kolega Francuz spomenuo i dosta je ugodnij zvuk, jedno cca 30% tiši nego bez njega, a opet lipo puca i rokće Edited November 27, 2013 by STFIESTAST Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 a ja danas na Lexa stavio prigušivač protok inox Lasta, tamo mu je ime: "sistem" srednji lonac protokduplo tiši a niš slabiji i zvuk na izlazu je čak mrvu ljepši, naravno tiši (bit svega) malo paint edition Ovisi koja je snaga automobila i količina plinova u ispušnoj cijevi, ali ovaj tvoj lonac je ubi me bože kakva restrikcija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vila Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 ja san na alfi samo srednji full protok nabio, ne moš živit od nje ... ali iznad 3k rpm...sve ispod po gradu odlično Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted November 28, 2013 Author Share Posted November 28, 2013 (edited) Meni je vec sad preglasno a imam zadnji lonac serijski. Stfiesta- cim je zadnji protocni ce bit preglasno znaci? Toga me strah. Ozy- ako sam dobro skuzio sa slike, ovaj lonac ima u sredini *kocku*? Znaci protocni je ali s tom kockom koja malo uspori plinove i utisa zvuk? Jel ima kakav zadnji lonac takvog tipa kod lastovcica i koliko love ? Edited November 28, 2013 by Drag_steer Link to comment Share on other sites More sharing options...
STFIESTAST Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 Meni je vec sad preglasno a imam zadnji lonac serijski. Stfiesta- cim je zadnji protocni ce bit preglasno znaci? Toga me strah. Ozy- ako sam dobro skuzio sa slike, ovaj lonac ima u sredini *kocku*? Znaci protocni je ali s tom kockom koja malo uspori plinove i utisa zvuk? Jel ima kakav zadnji lonac takvog tipa kod lastovcica i koliko love ? da čim je zadnji protok derat će se za popizdit, ali ako ubaciš jedan srednji biti će donekle podnošljivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiatuno Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 imam ti ja dva lonca poluprotocna, protocni su ali imaju komoru u sredini to dosta stisa doleti pa probamo kako se cuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 ovaj srednji nema kocku već je to pregrada samo sam ja to tako bzvz u paintu prikazao. znači plinovi nailaze na pregradu i zaobilaze je sa obje strane i opet zajedno iza pregrade van. tako lonac bolje upija zvuk a da ubije malo flow, ubije, ali opet, bolje je 100x nego li ikakav čep poput dpf-a, katalizatora ili najgore oboje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now