Pharaon Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 mislm da je on pobjedio koji to zivot mora biti da mozes takve vrijednosti pustiti da propadaju, ko onaj nogometas sto otisao za drugu ligu igrat i zaboravio auto na zracnoj luci i zaboravio da ga je ikada imao Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Nisu svi uzivljeni u aute ko mi na forumu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Šta mu to sve vrijedi kad će ga parkirati u garažu gdje će većinu vremena stajati pod ceradom i služiti za vikend naslikavanja umjesto da ga gazi i uživa u autu jer je za to i osmišljen :busted_cop: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Pitam se sta je u glavi tipa koji je vlasnik auta kad mu je prvo i osnovno taj auto stajao u nekoj kaljavoj garazi u kojoj je auto bio sav pod prasinom gdje macke hodaju po njemu, dakle pitanje je kad ga je uopce vozio i na kraju krajeva auto ima 10-11 tisuca km od '99. godine. Sta on radi s njim ? Za ocekivat bi bilo da je taj auto ovako cist sve te godine a ne da se sjeti sad malo joj vidi pa cek negdje mi je tu M3 EVO Individual. I zadnja stvar, lijepo je bar u par slika vidjeti neke stvari koje nitko od nas nije vidio u zivo a to je kako izgleda novi E36 ispod branika, muldi, itd.. kako to misliš što mu je u glavi? očito ima dovoljno novca da mu je auto koji je običnom smrtniku san samo sredstvo prijevoza od točke a do točke b. kao što je ženi crveni fiat 500... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Pa ja sam izgleda jedini procitao tekst sa razumijevanjem, lik koji je radio detailing je KUPIO taj auto od tog lika koji radi u svici i auto je samo lezao I onda je ovaj detailer sve radio za sebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dac Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Mozda nekog veseli da mu auto stoji,nekog veseli da slajfa svaki dan,nekog obadvoje svatko ima svoje veselje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 ljudi zaboravljaju i nekoriste i veče raritete npr. http://saab92x.com/viewtopic.php?pid=480893 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Pa ja sam izgleda jedini procitao tekst sa razumijevanjem, lik koji je radio detailing je KUPIO taj auto od tog lika koji radi u svici i auto je samo lezao I onda je ovaj detailer sve radio za sebe da tak sam i ja pročito Link to comment Share on other sites More sharing options...
striko Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Kako fin autić al gazda mu je kralj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gringo Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Čišćenje do jaja, samo što bolje rade neki saloni iz sesveta s uvezenim autima iz vana. Ovaj ima malo km u startu, a oni auto s puuuno km dovedu u ovakvo stanje. Ha ha, kraju šala, ljepo za vidjet i van svake rasprave. Il auto voziš, il ga picaniš. svako ima svoje mišljenje. AL na ovo što je Dinko stavio... fap..fap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 boze sacuvaj..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danko Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 pa što nije i na forumu bio jedan plavi e36 M3 koji je isto dosta vremena proveo u garaži,kao u mint stanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Od Ive_st koji je sad kod Robija iz Gabreka Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 ovo moram frendu pokazat imas direkt link na neki forum s kojeg je ovo preuzeto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipS3 Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Šta mu to sve vrijedi kad će ga parkirati u garažu gdje će većinu vremena stajati pod ceradom i služiti za vikend naslikavanja umjesto da ga gazi i uživa u autu jer je za to i osmišljen :busted_cop: slažem se s tobom... treba bokom izac van iz te garaze i odmah subotu navecer s nekom malom da zaprlja tu kozu i otisci štikle na krovu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Filipe ovo mi ne prilici tebi, sto ti se dogodilo?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 ovo moram frendu pokazat imas direkt link na neki forum s kojeg je ovo preuzeto? http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=80165 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipS3 Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 Filipe ovo mi ne prilici tebi, sto ti se dogodilo?? Hahaah znas ti dobro imam i tvoje otiske u autu negdje Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 Nedaj Boze u taj A8 s UV lampom Link to comment Share on other sites More sharing options...
polirko Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Baš sam pregledao ovo remekdjelo i mogu iskreno reć da je izvedivo i spreman bih bio se upustit u to, izuzev voska od milion evroa. Ako je itko voljan u nekom trenu htjet tako nesto od auta napravit moze mi se slobodno obratit. tokom par dana slijede slike takvog mojeg djela na jednom od meni dostupnih auti sa priblizno kolicinom detalja. Pricam o skidanju kotača, pranju vilica, plastika ispod auta, štokova tj okvira vrata, brava, vodilica sjedala sa keficom za zube(što je dio mojeg kemijskog čišćenja), ispod zadnje klupe, prostor rezervnog kotača, čišćenje motornog prostora(bez miniwasha), farova iznutra(ako se daju rastaviti bez oštećenja, lakiranje ogrebotina na alu felgama, popravak, poliranje felgi... listi nema kraja... i po prihvatljivim cijenama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
polirko Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 I pošto je još uvijek zima, zimski detailing je u tijeku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 to nije individual fali mu opreme :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now