Jump to content

E36 EVO Individual 11 tisuca km - detailing 56k go home

Recommended Posts

Pitam se sta je u glavi tipa koji je vlasnik auta kad mu je prvo i osnovno taj auto stajao u nekoj kaljavoj garazi u kojoj je auto bio sav pod prasinom gdje macke hodaju po njemu, dakle pitanje je kad ga je uopce vozio i na kraju krajeva auto ima 10-11 tisuca km od '99. godine. Sta on radi s njim ?

Za ocekivat bi bilo da je taj auto ovako cist sve te godine a ne da se sjeti sad malo joj vidi pa cek negdje mi je tu M3 EVO Individual.

I zadnja stvar, lijepo je bar u par slika vidjeti neke stvari koje nitko od nas nije vidio u zivo a to je kako izgleda novi E36 ispod branika, muldi, itd.. :D

kako to misliš što mu je u glavi?

očito ima dovoljno novca da mu je auto koji je običnom smrtniku san samo sredstvo prijevoza od točke a do točke b.

kao što je ženi crveni fiat 500...

Čišćenje do jaja, samo što bolje rade neki saloni iz sesveta s uvezenim autima iz vana. Ovaj ima malo km u startu, a oni auto s puuuno km dovedu u ovakvo stanje.

Ha ha, kraju šala, ljepo za vidjet i van svake rasprave. Il auto voziš, il ga picaniš. svako ima svoje mišljenje. AL na ovo što je Dinko stavio... fap..fap.

Šta mu to sve vrijedi kad će ga parkirati u garažu gdje će većinu vremena stajati pod ceradom i služiti za vikend naslikavanja

umjesto da ga gazi i uživa u autu jer je za to i osmišljen :busted_cop:

slažem se s tobom... treba bokom izac van iz te garaze i odmah subotu navecer s nekom malom da zaprlja tu kozu i otisci štikle na krovu!! :)

Baš sam pregledao ovo remekdjelo i mogu iskreno reć da je izvedivo i spreman bih bio se upustit u to, izuzev voska od milion evroa. Ako je itko voljan u nekom trenu htjet tako nesto od auta napravit moze mi se slobodno obratit. tokom par dana slijede slike takvog mojeg djela na jednom od meni dostupnih auti sa priblizno kolicinom detalja. Pricam o skidanju kotača, pranju vilica, plastika ispod auta, štokova tj okvira vrata, brava, vodilica sjedala sa keficom za zube(što je dio mojeg kemijskog čišćenja), ispod zadnje klupe, prostor rezervnog kotača, čišćenje motornog prostora(bez miniwasha), farova iznutra(ako se daju rastaviti bez oštećenja, lakiranje ogrebotina na alu felgama, popravak, poliranje felgi... listi nema kraja... i po prihvatljivim cijenama?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...