Logic Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Nemogu na netu nac dimenzije odnosno nacrt za turbinu k03 ispušne prirubnice Našao sam jedan jedini nacrt, al nemam potvrdu da je tocno pa ako netko moze potvrdit il ima neki drugi nacrt Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinci Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Kada dođem kući iz druge oko 22h izmjerim na downpipe-u što imam pa pošaljem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 (edited) Mislim da bi trebao doma imati jednu Pa ako se nesnadjes, cu ju potraziti.. Ali imam i jedan turbo i novu oiginal inox brtvu.. Pa cemo nesto iskombinirati s dimenzijama Znam da je nutarnji fi sigurno 76 Edited December 30, 2013 by Beli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted December 30, 2013 Author Share Posted December 30, 2013 Odlicno.. nije hitno.. To cu ionako tek za tjedan dva ic radit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted January 6, 2014 Author Share Posted January 6, 2014 I ima tko tocne informacije? I jos mi treba informacija koji je fi na usisnom dijelu k03 turbine ako tko zna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted January 7, 2014 Author Share Posted January 7, 2014 I nitko nista.. Nadam se da su ovo gore tocne mjere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 ja kad navečer dođem za kompom vidim da ti treba info... da si barem zvao danas u bilokoje dana pa direkt dobiješ info.. samo za info k03 i k03s ti nemaju isti vanjski fi na usisnom djelu kompresorskog kućišta.., k03s ima malo veće, ali dovoljno da nemožeš staviti onaj metalnu redukciju sa k03 na k03s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted January 7, 2014 Author Share Posted January 7, 2014 (edited) Hehe.. Sad te ubuduce zovem kad ce mi trebat tako nesto Ma za usis mi treba za silokonsko koljeno pa mi netreba u desetu bit mjera.. Edited January 7, 2014 by Logic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now