Fox Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Problem je slijedeci.. Prije par mjeseci napenalio me lik u karavanku odostraga. Kako je kuka bila gore nije bilo previse stete no kuka je stradala i trebala je nova. Imao sam onu na kljuc, brzoskidajucu... Dao sam kod Habulina popraviti ostecenja i straznji spojler je stavljen novi i prelakiran ali kuka koju mi je Habulin isporucio, nema veze sa onom koju sam imao na autu... stara nova onako, ne treba mi a nemogu je prodati. ziva frustracija, nemogu nista s njom napraviti jer nije brzoskidajuca a za razliku od stare, da bi ovu smontirao, trebam rezati strasnji spojler po sredini a netko ce ici rezati spojler nikad... zamjenio bih je za normalnu kakvu sam i imao pa bi neka veza dobrodosla. valjda tamo ima razumnih ljudi... thx... .
Misek_Chipsy Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 reklamiraj kuku? imo trebao ti je isporucit istu.
Fox Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 nemogu. uvjet da osiguranje plati novu kuku je da sam morao skinut staru i nosac i dati osiguranju... .
DarioB Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Pa onda im objasni da to nije ta kuka, ako ti ne vjeruju nek sami usporede
tigar_87 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Semper je uvijek imao najbolje prijedloge :lol:
Fox Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 whatever... i dalje upit stoji, ako ima tko vezu, neka javi... nagradim .
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now