Noci_jr Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Ako imate općenito upite vezano za stanje robe, nekakve posebne narudžbe i rokove isporuke, potrebu za kupnjom alata iz naše ponude ili općenito bilošto vezano za Tokić slobodno javite. Nisam više toliko često na forumu pa mi je najjednostavnije na marko.brkljacic@tokic.hr Konkurencijooooo..... ja sam u ciaku
Noci_jr Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Imam, istog gazdu i grupaciju ) trenutno sam u autodijelovima.
tigar_87 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Nego jel nudi tko kakav posao u dućanu sa autodijelovima? :naughty:
Noci_jr Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 (edited) Gazdu mislis? Edited January 12, 2014 by Noci_jr
medostc Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 znas leku? noci se sigurno pretvarao kao dobar susjed pa je dobio posao zivi odmah pored Dominika! p.s. Noci pusti psa s lanca
Brklja Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Nego jel nudi tko kakav posao u dućanu sa autodijelovima? :naughty: pošalji mail na natjecaj@tokic.hr i stavi mene u Cc, prima cure u kadrovskoj koja je stvarno odlična i svaki zahtjev za posao se pročita i unese u bazu
Zoka RS Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 pošalji mail na natjecaj@tokic.hr i stavi mene u Cc, prima cure u kadrovskoj koja je stvarno odlična i svaki zahtjev za posao se pročita i unese u bazu sad ja necu dobit posao..kad brklju nisam u CV...
Noci_jr Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 noci se sigurno pretvarao kao dobar susjed pa je dobio posao zivi odmah pored Dominika! p.s. Noci pusti psa s lanca )) jesam. Pitaj habulina kakav mu se pes lego pred auto danas Kaj pretvarao? Ja sam sused da boljeg nemres imat
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now