MeaCulpa Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Mozda je vec bilo postavljeno pitanje ali nisam nigdje nasao temu! Uglavnom, popust u tokari, jel ima tko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Probaj Brklju kontaktirati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 evo ti si prvi za kojeg znam da nema al fakat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted January 8, 2014 Author Share Posted January 8, 2014 Od hvale nemam nista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Pošalji šta ti treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpione Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 ak se nisi snašao mogu ti riješiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted January 9, 2014 Author Share Posted January 9, 2014 hvala svima :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Ako imate općenito upite vezano za stanje robe, nekakve posebne narudžbe i rokove isporuke, potrebu za kupnjom alata iz naše ponude ili općenito bilošto vezano za Tokić slobodno javite. Nisam više toliko često na forumu pa mi je najjednostavnije na marko.brkljacic@tokic.hr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vila Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Ako imate općenito upite vezano za stanje robe, nekakve posebne narudžbe i rokove isporuke, potrebu za kupnjom alata iz naše ponude ili općenito bilošto vezano za Tokić slobodno javite. Nisam više toliko često na forumu pa mi je najjednostavnije na marko.brkljacic@tokic.hr op op op Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimA Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 op op op Prika se uguzija. Prvo ih izmuze za pare za drift a onda se i zaposli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vila Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Prika se uguzija. Prvo ih izmuze za pare za drift a onda se i zaposli to se zove iskorištavanje ljudskog potencijala Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Nisam više toliko često na forumu pa mi je najjednostavnije na marko.brkljacic@tokic.hr jel primas pohvale i primjedbe na mail? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 brklja - fine su one cokoladice sto si mi donio!!! mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 jel primas pohvale i primjedbe na mail? primam sve, ko i ti brklja - fine su one cokoladice sto si mi donio!!! mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Alfa pohvali se, dobio si rokovnik, kemijske, upaljače, blokiće, USB autić.. Sve samo zato što si 2-3 puta dotaknuo Tokić BMWa Ugl sad bez zajebancije, ukoliko imate neke pametnije upite od "sredi mi popust", slobodno se javite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
striko Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Meni treba bolja reklama Link to comment Share on other sites More sharing options...
n0p Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 primam sve, ko i ti Alfa pohvali se, dobio si rokovnik, kemijske, upaljače, blokiće, USB autić.. Sve samo zato što si 2-3 puta dotaknuo Tokić BMWa Ugl sad bez zajebancije, ukoliko imate neke pametnije upite od "sredi mi popust", slobodno se javite. Plati čevape. Lp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Meni treba bolja reklama Za auto ili dolje za vaše poslovnice? Plati čevape. Ti ako si se vratio iz Gs javi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 primam sve, ko i ti ma ja gluposti odmah brisem da ne zatrpavam internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Ugl sad bez zajebancije, ukoliko imate neke pametnije upite od "sredi mi popust", slobodno se javite. nick i šifru za e-katalog :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
n0p Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Za auto ili dolje za vaše poslovnice? Ti ako si se vratio iz Gs javi se Biti ćeš pravovremeno obaviješten, ne se boj dosta offtopica sa moje strane Link to comment Share on other sites More sharing options...
striko Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 za auto brate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Zovem te sutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirac Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 (edited) Otvori neki racun za korisnike myhraweba Edited January 12, 2014 by Mirac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Već sam dogovarao ali onda se Rene više ne bi htio družit samnom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirac Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Već sam dogovarao ali onda se Rene više ne bi htio družit samnom ok, to je jedan +... ajmo dalje :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now