Jump to content

Punjač akumulatora - malo specifičan :)


Recommended Posts

Daklem, u svoj maxi skuter x-max 250 sam ugradio cigaret utičnicu/punjač, na plus žici dodatno je stavljen osigurač i to za punjenje mobitela šmeka savršeno. No problem je u održavanju akumulatora. Naime, da bi došao do njega moram raskopati 4 komada prednje plastike iliti cijeli prednji kraj što mi se baš i ne da. Uglavnom dobio sam inf. da bi mogao preko nečeg ovakvog

sae72.jpg

spojiti kleme na taj nastavak i puniti akumulator.

 

Sve je to super, ali ja ne pronalazim kako se to zove, a nit mi ovaj završetak žice ne bi odgovarao na kleme.

 

E sad, dal bi punjenje akumulatora funkcioniralo normalno, tj. bez grijanja konektora te ako netko zna za taj cigaret nastavak ali sa "normalnim" + i - završetkom, ebay i sl.

 

Znam da Ctek ima te pizdarije s nastavcima i indikatorima, ali već posjedujem lidlov impulsni punjač, a i cigaret utičnicu.

Link to comment
Share on other sites

tu zicu na slici koju si stavio odcvikas taj kraj koji ti ne pase i spojis klemu svaku na svoju zicu al je malo cigan style... ovaj ugradbeni od cteka je fora ako je vodootporan jer bi ja to negdje ugradio izvana. .. joj bolje da nisam vidio to, sad cu opet trosit novce.

Edited by Gear
Link to comment
Share on other sites

... ja sam to sebi napravio na t-maxu... više radi akumulatora nego radi punjača moba... s druge strane precvikaš žice i staviš dvije male klemice koje zakačiš na kleme punjača kad ti treba... i osigurač je tu naravno...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...