matija0311 Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 (edited) na polu mi danas propišali amortizeri pa trebam savjete kaj da napravim... dal da ih repariram i kome da ih dam,dal da uzmem novo i di da uzmem ili da stavim od Lowtec-a set koji sam mislil uzet na proljeće....koje od toga bi bilo najbolje da napravim pa da sam miran s tim sljedećih par godina... edit..moral bi to čim prije riješit pa Edited January 5, 2009 by matija0311 Link to comment Share on other sites More sharing options...
papa Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 ako ih misliš reparirat onda preporučam tunršeku u sloveniju.-.. može ti ih i prepravit odmaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
master_og Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 uzmi taj set od lowteca šta si mislio al čemu reparacija nisu za pola skupi ako trenutno nemaš para za set Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawi Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 ak se ne varam rise je prodavao svoje za malu lovu... stavio je druge amortizere i nize opruge, pa mu origigi visak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted January 5, 2009 Author Share Posted January 5, 2009 čekam scorpiona da se javi da veli kolko bi me izašao set bez GB-a pa da usporedim s turnišekom.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 ako repariraš, onda jedino turnšek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted January 5, 2009 Author Share Posted January 5, 2009 kolko on uzima po amortizeru...i montaža i to je njegovo ili Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommy Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 kolko on uzima po amortizeru...i montaža i to je njegovo ili oko 60 eura ako se ne varam Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted January 5, 2009 Author Share Posted January 5, 2009 ima netko broj od Scorpiona da ga nazovem...on je prošli GB imal preko sebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
papa Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 a turnšek ti varira ovisno o tome kaj oćeš...neznam koliko je da ih samo reparira... a znam da je bilo prije 50 eura po komadu da ih stvrdne i skrati a 70 eura ako oćeš da si možeš rihtat i tvrdoču... Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted January 5, 2009 Author Share Posted January 5, 2009 kaj se turnišeka tiče ne isplati mi se reparirat ove amortizere jer su ti bili gore kad sam kupil auto i nisu neš extra...a s reparacijom za sva 4+put vinjeta i to bi me došli do nekih 2000kn i još uvijek nemam novo nego reparirano...a lowtec je na gb bio 2050kn za moj auto a montažu mi radi susjed mehaničar tak da se turnšek ne isplati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 ak neko ide kod turnseka nek javi...imam dva amortizera za reparaciju pa da odma i moje odnese ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 ak neko ide kod turnseka nek javi...imam dva amortizera za reparaciju pa da odma i moje odnese ... ici cu ja mozda..... sa svojim polom, a i trkace amortizere ce trebat odnjet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 ma zvao ja vec turniseka i zakljucak: preskupo rezime: kracenje amortrizera + reparacija me dodje skuplje nego H&R -40mm a di je jos put.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 ici cu ja mozda.....sa svojim polom, a i trkace amortizere ce trebat odnjet... aj javi se da ti dofuram svoja dva amortizera...i platim cugu :drink::drink::drink::thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 broj od scorpaca ti je 0981940728 ja cu sad vjerojatno uzet od njega gewinde Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted January 5, 2009 Author Share Posted January 5, 2009 tko sve ima na autu lowtec ovdje pa da napiše usput kakav je set i to..mislim na set amortizer i opruge ne gewinde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
joke6 Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Ako neš taj set onda imaš u autokreše mislin da su oko 500kn komad ali valjda se može nać neko ko ima popust tamo (ja npr 20%) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 tko sve ima na autu lowtec ovdje pa da napiše usput kakav je set i to..mislim na set amortizer i opruge ne gewinde... jady28 ima gewinde... don0007 ima opruge...i silvester s meganeom cc-om isto... a vjerujem da jos ljudi ima:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don-0007 Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Kako kaže Vlado206... imam opruge... Prezadovoljan sam... 45/30 Imaju ih još par ljudi koji nisu na forumu i isto same pohvale za Lowtec... :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
master_og Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 vidi link, ista stvar, a rijeka ti nije preko svijeta http://www.myhraweb.com/showthread.php?p=64762#post64762 Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted January 5, 2009 Author Share Posted January 5, 2009 uzet ću vjerojatno lowtech čuo sam se sa scorpionom novo je ipak novo Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 uzmi bolje gewinde Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted January 5, 2009 Author Share Posted January 5, 2009 gewinde su mi duplo skuplje a iskreno netrebaju mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Ako nemislis stavit kobimaciji 60/40 smrad si,tak da znas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now