Jump to content

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

Ja namazem sa minimalno glicerina uz pomoc kista i onda obrisem sa ubrusom da ne bude masno. Ne sprica nista.

Posted

Ja do sada koristio AlfaCare crnilo,kupovao u Metrou od 5L karnister..Sada sam naručio Meguiars gel malo za promjenu da vidimo :)

• 3 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

Neeema. Ja sam tražio i po e-bayu pa ništa tj nađe se di koja, ali je cijena kao da kupuješ gumu za auto, a ne gel za gumu... :D

Posted

meni najbolji sonax gel

100kn i drzi tjedan dana valjda oces po kisi oces po suhom dok svi ovi megvajersi koje sam probao nakon 2 dana izgube sjaj ali guma ostane suha i crna dok je s ovim masna skoro pa tjedan dana

Posted

Meni je glicerin bio dobar samo zato što sam ga imao u neograničenim količinama kad ga je moja firma dobavljala ljekarnama...probao ga u svim omjerima, miješao sa drugim sredstvima..super za showroom, ali lagana kišica ili lokva vode i pa-pa...ili ako ideš voziti unutar sat-dva od nanošenja pun ga je prag...ArmorAll ili Maguiars Tyre gel i ništa drugo

Posted

u zadnje vrijeme koristim ovo

tire_wax-500x500watermark.jpg

meni super. traje po 3 tjedna, a guma izgleda ko nova. posto imam /55/ gume, nisu mi bas za sjajne premaze

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...