JosipZG Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 tko se bavi s tim može ponuda ovdje ili PM dal netko zna koji točno ECU ima taj auto? i preporuka na cca koliko konja je sigurno podignut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoka RS Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 kolega ti moj to moze čipnut na 160ks....ide i malo vise..ali ovo je sigurnije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokusicar Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 (edited) Ide na 180ks i 410Nm. Ako ga bude zanimalo neka se javi, i neka se obavezno pozove na forum da ga ne bih "otkantao" zbog manjka vremena. Edited March 25, 2014 by fokusičar Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted March 25, 2014 Author Share Posted March 25, 2014 trebao bi neke okvirne cijene(može i na PM), nije za mene nego za šefa i mislim da bi 160 bilo dosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted August 1, 2014 Author Share Posted August 1, 2014 pitanje... stavljen je chip na 155-160 konja jedno 7-8 tisuća km kasnije, pali se lampica DPF danas je Mazda bila u ovlaštenom servisu zbog te lampice i navodno su probali pobrisat grešku ali se odmah opet javila. dijagnoza je da se lanac rastegnuo i da ga treba mijenjat i kažu da je chip kriv što se to dogodilo ranije nego inače kolko je to moguće i kaj bi ekipa s foruma koja radi chip tuning napravila da se to dogodi na autu koji su radili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 A dpf je na autu? Pa kaj nije najvjerojatnije da je zacepljen i da treba proc regeneraciju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted August 1, 2014 Author Share Posted August 1, 2014 da, dpf je na autu to mi je rekao i mladić kod kojeg je auto chipan, ali iz nekog razloga su se odlučili odfurat auto u Mazdu meni zvuči ko hrpa sranja. to je ko da se meni zupčasti rastegne jer sam digo pežoa sa 118 na 140 :pooh: kužim da se lanac može rastegnut al nebi smjelo (bar mislim) imat veze s chipanjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joo Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 ^^ja mislim da si sam sve lijepo objasnio Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 pa očito se dpf začepio jel kad je čipan dimi, sam kak ima dpf to ni nevidi, neka mu u servisu naprave forsanu regeneraciju diagnostikom pa da se počisti, a onda nek ode kod lika da mu složi bolju mapu ili nek mu ugasi i dpf i odreže ga i bok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacho Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Ajmo ovak, lanac se rastegne na njima i sa čipom i bez njega, cijena je oko 8000,00kn u ovlaštenom servisu, to im je boljka, tak da to nema veze sa čipom, jedino kaj ti nece priznati garanciju niti če ti izači u susret da platiš samo pola jer je auto čipan. Prije nekih 2 tjedna imao jednu 2.2 kojoj se isto dogodilo ali nije bila čipana i imala je cca 90000km Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted August 1, 2014 Author Share Posted August 1, 2014 (edited) forsanu regeneraciju je htio on napravit kad sam mu javio za lampicu al iz nekog razloga su samo otišli u Mazdu mapa je stavljena neka provjerena, od http://www.gt-innovation.gr/new/index.html ako nisam nešto zamijenio tnx Dacho :thumbsup: tako su i rekli da je boljka ali mi nema logike da je do chipa e da, dal zbog tog lanca može javljati DPF? Edited August 1, 2014 by JosipZG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacho Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 To kaj blica dpf lampica nemora biti vezano za dpf filter i inace 2.2 motori nemaju nikakvih problema sa dpf filterom kao 2.0 motori Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted August 1, 2014 Author Share Posted August 1, 2014 zahvaljujem :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 (edited) forsanu regeneraciju je htio on napravit kad sam mu javio za lampicu al iz nekog razloga su samo otišli u Mazdumapa je stavljena neka provjerena, od http://www.gt-innovation.gr/new/index.html ako nisam nešto zamijenio tnx Dacho :thumbsup: tako su i rekli da je boljka ali mi nema logike da je do chipa e da, dal zbog tog lanca može javljati DPF? pa nebi reko, jedino ako je lanac preskočio gt inovations su ok, trebalo bi bit dobro , samo jebiga nikad neznaš dok je dpf gore kolko dimi Edited August 1, 2014 by killercivic Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted August 1, 2014 Author Share Posted August 1, 2014 :thumbsup: da, to bez dima je na neki način sranje kod ovih s DPF-om Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now