Jump to content

Recommended Posts

Posted

tko se bavi s tim može ponuda ovdje ili PM

dal netko zna koji točno ECU ima taj auto?

i preporuka na cca koliko konja je sigurno podignut

Posted (edited)

Ide na 180ks i 410Nm. Ako ga bude zanimalo neka se javi, i neka se obavezno pozove na forum da ga ne bih "otkantao" zbog manjka vremena. :)

Edited by fokusičar
  • 4 months later...
Posted

pitanje...

stavljen je chip na 155-160 konja

jedno 7-8 tisuća km kasnije, pali se lampica DPF

danas je Mazda bila u ovlaštenom servisu zbog te lampice i navodno su probali pobrisat grešku ali se odmah opet javila. dijagnoza je da se lanac rastegnuo i da ga treba mijenjat i kažu da je chip kriv što se to dogodilo ranije nego inače

kolko je to moguće i kaj bi ekipa s foruma koja radi chip tuning napravila da se to dogodi na autu koji su radili?

Posted

da, dpf je na autu

to mi je rekao i mladić kod kojeg je auto chipan, ali iz nekog razloga su se odlučili odfurat auto u Mazdu

meni zvuči ko hrpa sranja.

to je ko da se meni zupčasti rastegne jer sam digo pežoa sa 118 na 140 :pooh:

kužim da se lanac može rastegnut al nebi smjelo (bar mislim) imat veze s chipanjem

Posted

pa očito se dpf začepio jel kad je čipan dimi, sam kak ima dpf to ni nevidi,

neka mu u servisu naprave forsanu regeneraciju diagnostikom pa da se počisti, a onda nek ode kod lika da mu složi bolju mapu ili nek mu ugasi i dpf i odreže ga i bok

Posted

Ajmo ovak, lanac se rastegne na njima i sa čipom i bez njega, cijena je oko 8000,00kn u ovlaštenom servisu, to im je boljka, tak da to nema veze sa čipom, jedino kaj ti nece priznati garanciju niti če ti izači u susret da platiš samo pola jer je auto čipan. Prije nekih 2 tjedna imao jednu 2.2 kojoj se isto dogodilo ali nije bila čipana i imala je cca 90000km

Posted (edited)

forsanu regeneraciju je htio on napravit kad sam mu javio za lampicu al iz nekog razloga su samo otišli u Mazdu

mapa je stavljena neka provjerena, od http://www.gt-innovation.gr/new/index.html ako nisam nešto zamijenio

tnx Dacho :thumbsup: tako su i rekli da je boljka ali mi nema logike da je do chipa

e da, dal zbog tog lanca može javljati DPF?

Edited by JosipZG
Posted

To kaj blica dpf lampica nemora biti vezano za dpf filter i inace 2.2 motori nemaju nikakvih problema sa dpf filterom kao 2.0 motori

Posted (edited)
  JosipZG said:
forsanu regeneraciju je htio on napravit kad sam mu javio za lampicu al iz nekog razloga su samo otišli u Mazdu

mapa je stavljena neka provjerena, od http://www.gt-innovation.gr/new/index.html ako nisam nešto zamijenio

tnx Dacho :thumbsup: tako su i rekli da je boljka ali mi nema logike da je do chipa

e da, dal zbog tog lanca može javljati DPF?

pa nebi reko, jedino ako je lanac preskočio :)

gt inovations su ok, trebalo bi bit dobro , samo jebiga nikad neznaš dok je dpf gore kolko dimi

Edited by killercivic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...