Boxer Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 Dakle, kombi mi je ubio u 3 godine 2 akumulatora pa sam sad kad sam opet mjenjao akumulator ugradio uricu za kontrolu punjenja. Stvar je jednostavna, kad je vani bilo -5 odnosno manje od recimo 0 ja sam imao mrvu manje od 15v punjenja. Sad kad su temperature oko 15-20 imam ispod 13, bojim se kad vrućine udare imat ću 12 a to nije dobro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koko Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 Mnogi alternatori imaju sklop koji regulira napon ovisno o temperaturi, kad je hladno onda je blizu 15 V OK, ali ovo ispod 13 V mi izgleda malo, a i pošto ubija akumulatore, u redu je posumnjati u ispravnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted April 1, 2014 Author Share Posted April 1, 2014 to je bilo prekjučer navečer, vani je bilo 12 celzijevaca.... kad upalim kombi je betoniran na 13, mrvu ispod ali kako se grije napon pada iako moram reći da je ovo najniže što je bio, noć, kratka svjetla i to je to, da sam još ventilaciju upalio pao bi i niže Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavo Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 Sve ispod 13.8V je banana.... bez obzira na okolnu temp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted April 1, 2014 Author Share Posted April 1, 2014 znači O-: -----> električaru čim prije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now