Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ugrađivao ga je vlasnik prije ovoga, a da je ugrađen novi valjda bi imao papire.

Sutra idem vidjeti auto pa ću mu reći da zovne ovog prijatelja i vidi točno u vezi papira.

Posted

Ja naletio na istu shemu

Treba vidjet ciji je sistem pa zvati ovlastenog

Vecina ce ti izac u susret i napravit papire da mozes ic na atest ali ce ti i pregledat da li je ok instalacija tj da li bi uopce prosao atest s njom

Ako to nije moguce moras mjenjat stvari koje ne bi prosle atest. Tipa isparivac, boca itd

Posted

od isparivaca i boce su najnuzniji papiri jer oni jedini na sebi imaju serijski broj,i jednom kad se atestiraju usli su u evidenciju cvh. nakon toga za te iste moras imat kupoprodajni ugovor da bi mogo ponovno ugradit. a ovo ostalo samo provjerit dal prolazi na tehn.

Posted

E to ti ne znam

Ali znam da je tlacna proba oko 500kn a isto toliko je nova boca

Nazovi pa pitaj najjednostavnije

A ima ti auto plin novosel on je ovlasten za te tlacne probe ja iso kod njega jos sa passatom i sve se more sredit ako je instalacija u redu

Posted

mi za sad mjenjamo boce. nije bas boca 500kn al nije ni puno skuplja. ovisi kakva je,umjesto rezervne su po 1200kn. opet ovisi proizvodac i sl.

a inace da, ugradi se boca,napise se racun i izjava servisera,odes napunit plin,postambiljas zuti karton,odes na tehnicki,on slika i kasnije ti dode rjesenje i nove knjizice, i mislim da je na tehnickom jos oko 150 kn za knizice i neke pizdarije

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...