mario328i Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Koji K je taj VW tak sjeban? Jucer tocim do max i prvo me jebe sta je nesto zastekalo prilikom guranja pistolja u tank.prvi put nece?drugi ne? Ajmo na silu i "probijem" taj jebeni neki zastitni lim/plastiku (izgleda ko ljevak) i krenem tocit. Pukne do max-a i jedva pistolj izvadim van. Ljudi me gledaju na INI sta nervozim Sve ok dok nisam u voznji napravio 150+ km kad ono.... Razina na tabli i BC-u ostala na max i ne mice Unutra je kao neki "limic" klapnica i sad je labavo ne vraca tj zatvara otvor za pistolj.. Kome bi mogao doc da mi pogleda kaj se desilo sa neznam ni ja cime.. Jbt auto ima 50 000 Tdi 2013 Sad se ne usudim vozit ili cu svakih par dana naljevat ,jbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
toc Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Nis cudno kaj se razina nije pomaknula, pa to je golf dizel... A taj ljevak probaj izvaditi van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario328i Posted April 29, 2014 Author Share Posted April 29, 2014 Nejde nikak van,kao da je iznutra Je bilo je sve ok prvih 50km ali onda... A ni na BC-u se ne mice Pise i dalje da je full 890km A napravili +250km ziher,on i dalje na max-u Od broda ima tank jbt Link to comment Share on other sites More sharing options...
toc Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 1.6 tdi? Ja sam ljevak na e90 iscupao van s klještima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario328i Posted April 29, 2014 Author Share Posted April 29, 2014 Tako je.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 VW napravio OTa upgrade i više ne troši Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 pa jel nisu ti golfovi poznati da trose mjercu dizela i ti se bunis ? A to sto si probio, jbg znas kako je kad maturanticu busis prvi put :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now