t.m. Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Htio bi pofarbati felge u tamniju nijansu, grfitnu nijansu sive, radi se o orginal felgama s Cupre, tko to u Zg može odraditi dobro i kvalitetno? Znam za firme u Strmcu i kod Cibone, znam da slažu felge, da li ih i mogu prešpricati dobro? Prijedlozi? Hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 u bestovju je to, kruno...sigurno dobro radi a i farba 091 7240782 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sico Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 donesi gajbu pive (i sljivu jednu za grijanje) i kod Nasmira cemo to sredit. Jesi vidio kak smo moje špricnuli vrhunski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 (edited) A tko ti je na laguni farbo felge, ono je ok izgledalo? Edit, dobro Sico kaze. Strpi se da temp skoci za koji stupanj pa cemo ti mi uzet pare (za posao garantiramo) Edited January 7, 2009 by adi Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.m. Posted January 7, 2009 Author Share Posted January 7, 2009 ..pajdek, tvoje su mi pretamne, hm, ali kad si razmislim išlo bi i ta shema, samo druga boja, imam još par sitnica, mogli bi za 3 mjesec neku radnu akciju dogovoriti..vidjeti ću još..a neće mi se zajebavati njih, ovak dam lovu nekom tko to radi non stop i miran sam...al imam to u vidu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sico Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 ne treba nist cekat. sa industrijskim fenom cemo zasusit farbu , a sa ovom sljivom sta ce donest cemo sebe podgrijavat. Za vikend dolazimo po Cupru, a zamjensko vozilo ce ti bit golf od mog starog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sico Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 ..pajdek, tvoje su mi pretamne, hm, ali kad si razmislim išlo bi i ta shema, samo druga boja, imam još par sitnica, mogli bi za 3 mjesec neku radnu akciju dogovoriti..vidjeti ću još..a neće mi se zajebavati njih, ovak dam lovu nekom tko to radi non stop i miran sam...al imam to u vidu... pa sam si izaberi farbu. mi smo moje jos i kitali i nahebavali i sve je ispalo perfektno. da je bolje, nebi valjalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.m. Posted January 7, 2009 Author Share Posted January 7, 2009 ne treba nist cekat. sa industrijskim fenom cemo zasusit farbu , a sa ovom sljivom sta ce donest cemo sebe podgrijavat. Za vikend dolazimo po Cupru, a zamjensko vozilo ce ti bit golf od mog starog. ..nadam se da je minimalno 4x4 i od Audia S2 motor unutra, cirka 800 ks...:doh:..nego smanji OT i primi se žena ili knjige..ili :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now