AstraH Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Znalci trebam vašu pomoć Naime Corsa opc nema filtera goriva. Ja bi volio da ima. Prvo pitanje da li je moguće naknadno ga ugraditi, recimo onaj valjkasti ispod auta koji se spaja na cijev goriva te da li bi to remetilo pritisak goriva ili dotok goriva prema motoru pa da utječe na rad motora ili sl? Ima neki mikro filter koji se nalazi u pumpi goriva u rezervoaru, ali on se mijenja skupa sa pumpom Ne kuzim poantu ne stavljanja filtera goriva pogotovo na našim pumpama. Helpajte pliz JA bi ga ugradio ako je moguće a da ništa ne poremetim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Moze se staviti, i nece se nista poremetiti, jer tlak mora ostati isti, posto njega regulira regulator pritiska. Jedino mi nema smisla ako vec postoji filter, samo sta je u pumpi, on ce tako i tako skupljati smece prije tog tvog filtera.tako da i ako povuce smece ostat ce u pumpi i njoj ce se smanjiti protok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now