Brklja Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Ekipa, sad u subotu organiziramo Demo pranje i poliranje u našoj poslovnici u Kranjčevićevoj 15. Osim samog demo poliranja, na sve SONAX proizvode biti će 20% popusta. Svi posjetitelji dobivaju Sonax demo proizvode i poklončiće. Bit će cuge, hostesa i moj BMW pa dođite malo baciti oko. Pozivamo sve zainteresirane u subotu, 31.05. s početkom u 9h na prezentaciju SONAX proizvoda i savjete stručnjaka o njezi vozila.Lokacija: ispred Tokić poslovnice na adresi Kranjčevićeva 15 u Zagrebu. Od 10 do 14h SONAX stručnjaci održat će prezentaciju poliranja automobila, a sve posjetitelje uz 20% popusta na SVE Sonax artikle očekuju i besplatni uzorci SONAX proizvoda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 e super baš mi treba novi felgen cistac extreme krvari mi njezno Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Znaci mogu doc oprat auto, taman na svadbu idem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirac Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 daj otpeljaj moj nek ga ispoliraju, ja radim Link to comment Share on other sites More sharing options...
n0p Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Odlično, vidimo se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stipe385 Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 do kad to traje, da poslje posla dođem oprat auto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted May 28, 2014 Author Share Posted May 28, 2014 Do 14h do kada radi poslovnica. Vidimo se onda tamo, ja sam tamo od jutra. Svi hrawebovci dobiju i Tokić navijačku (ili Tokić Racing) majicu pa tko ne dođe pizda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted May 30, 2014 Author Share Posted May 30, 2014 Samo podsjetnik, vidimo se sutra! Btw. bum dopeljal i Bemveja pa se možemo provozati krug oko cibone tko hoće Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 Bogme svaka čast ekipi na toliko promo materijala :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now