mrva Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ali nekoga ko mi neče uzet pare bezveze. Naime jučer dođem do neimenovanog i kažem mu da mi prdi na spoju grane i auspuhe jer moj auto ima jedan komad između grane i auspuha dolje. Da bi mi pametnjaković "prodo" foru da mi je otišlo gibljivo(koje ne postoji :doh: ) i tako u glavnom porječkali se jer je izvalio cifru od 1500kn a ja mu sa prstom pokazo gdje treba složit jer mi je otpo vijak koji mi spajata dva crijeva. :blink:
Bagi Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ISAP na Zagrebačkoj, traži gazdu Boris se zove i reci da sam ti ja preporučio servis.
bubinjo Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 bakula u dupcu sesvete ja vec 5 godina idem tamo
zizz Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ma isap..... ja nebum vise tam... stavljao sam zadnji lonac i skidao kat i frajer mi nije zavario ni na jednom mjestu cijev s gornje strane.. tako da pozdravi gazdu i od mene:no2:
Pale Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ma isap..... ja nebum vise tam...stavljao sam zadnji lonac i skidao kat i frajer mi nije zavario ni na jednom mjestu cijev s gornje strane.. tako da pozdravi gazdu i od mene:no2: meni su napravili fuserski i preko kurca, s tim da su popili svu pamet svijeta i svaki auto stariji od 2 god je kram. ja bas i nebi iso
mrva Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 meni su napravili fuserski i preko kurca, s tim da su popili svu pamet svijeta i svaki auto stariji od 2 god je kram. ja bas i nebi iso Ja sam i bio tam. oni su neimenovani
bubinjo Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 bakula je fakat ok i inisu skupi..sve aute sam tam radio i sve je ok,cak i buraz koji je prije 4 godine uzeo kod njih lonac i montazu jos uvjek je sve 5 a lonac i montaza bila 400kn sportski lonac naravno
TomiTraktor Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 autoispuh sesvete je ok...da se s njima dogovoriti da sve naprave, reklamacije odmah rijesavaju i to
Guba Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ja sam i bio tam. oni su neimenovani LOOOOL znao sam hahahah
mrva Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Ma užas. Kažem čovjeku da je otpala matica koja drži to sve skupa i da visi na jednoj, a on ima cijelu nauku o svemiru i da mi to naplati
biciklist Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ma isap..... ja nebum vise tam...stavljao sam zadnji lonac i skidao kat i frajer mi nije zavario ni na jednom mjestu cijev s gornje strane.. tako da pozdravi gazdu i od mene:no2: takoder lol var ima rupe na dva mjesta :doh:
papa Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ja kod isapa nemam problema... donio mu nacrt kaj oču i tako mi napravio... sve pet..
-kocka- Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Isap je pe*** koji ti racuna po tome s kojim autom dodes, ak dodes sa nekim starijim autom koji tak tak zgleda proso bus vise neg jeftino, ak pak dodes s nekim malo boljim auto onda bus popusil i platil puno vise...meni je tak bilo i vise nejdem k njemu...
Joki Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Isap je pe*** koji ti racuna po tome s kojim autom dodes, ak dodes sa nekim starijim autom koji tak tak zgleda proso bus vise neg jeftino, ak pak dodes s nekim malo boljim auto onda bus popusil i platil puno vise...meni je tak bilo i vise nejdem k njemu... lol, pa ti isto voziš kramu, kaj briješ :rofl:
-kocka- Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 lol, pa ti isto voziš kramu, kaj briješ :rofl: Ma vozim ja kramu, nego sam bio s drugim autom a dan prije toga sam bio s frednom i ono kaj je frendu radio sve i kemijo a kolko je zaracuno nije ni priblizno za ono kaj je meni uzo i kaj je radio...tak da ISAP vise ne za mene....osim ak bu bas neka hića...:
Joki Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ma vozim ja kramu, nego sam bio s drugim autom a dan prije toga sam bio s frednom i ono kaj je frendu radio sve i kemijo a kolko je zaracuno nije ni priblizno za ono kaj je meni uzo i kaj je radio...tak da ISAP vise ne za mene....osim ak bu bas neka hića...: aha, već sam se pobojao da se BMWima ne računa starost po istoj formuli kao i ostalim autima, pa reko da naučim nešto novo :rofl::lol:
-kocka- Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 aha, već sam se pobojao da se BMWima ne računa starost po istoj formuli kao i ostalim autima, pa reko da naučim nešto novo :rofl::lol: Pa ti bi trebo bit svjestan toga da ti sve znas i da netrebas vise ucit, jedino mi svi mozemo ucit od tebe....:thumbsup:
Boky Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ja sam radio kod isap-a...u prezadovoljan uslugom i ljubaznoscu...
speljac Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 autoispuh sesvete je ok...da se s njima dogovoriti da sve naprave, reklamacije odmah rijesavaju i to ja idem isključivo kod njih.sve pohvale
Bagi Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 da samo napomenem da postoji pandan firme "ISAP-nešto" i nalazi se neposredno do ovog izvornog ISAP-a i oni su ti koji su u qurcu... Za Borisov nikad nisam čuo ništa osim da su korektni i ljubazni.
rimA Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ja sam radio na Laguni auspuh u ISAP-u i jako sam zadovoljan, malo popričo s gazdom o borilačkim sportovima, mislim da mu je sin boksač...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now