Joki Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Igram Prologue i sad znam podesit autić za određenu stazu zahvaljujući blaženom interentu i forumima, al htio bih da mi to netko lijepo rastumači i objasni s hrvatskim terminima da znam s čime baratam...znači po principu ovo ti je to i to, ako to staviš na tvrđe, niže, više, jače dogodit će ti se to i to. Obrazujmo pučanstvo jer vjerujem da nisam jedini, a i ovakvih stručnijih topica definitivno nedostaje. Hvala i molim bez OT-a i prepucavanja! Ride Height Spring Rate Damper Toe In/Out Camber Brake Balance
TomiTraktor Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 nemozes jednoznacno za sve termine to odrediti Ride height ti je visina vozila spring rate tvrdoca opruge Damper je tvrdoca amortizera afaik Toe in toe out ti je zatur kotaca Camber ti je nagib kotaca Braka balance ti je distribucija sile kocenja
Joki Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 ok. to mi je jasno, barem prijevodi al evo npr. vozim z06 na ovalnoj utrci, što i kako podesiti
filip00 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ubi ga u pod, tvrtko kamen, i mrvicu negativnog cambera. tak bih ja poceo
ZOD Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Postoje i balans štange sa štelanjem tvrdoće (ovo narančasto ): Primjer štelajučeg ovjesa sa unibolima:
TomiTraktor Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ubi ga u pod, tvrtko kamen, i mrvicu negativnog cambera. tak bih ja poceo i tako bi ti auto klizio... ovjes mora "raditi"
Japanac Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ubi ga u pod, tvrtko kamen, i mrvicu negativnog cambera. tak bih ja poceo Kad je ovalna utrka onda treba pazit kak postelat ovjes, jer to ovisi o tome u kojem smjeru se krug vozi, da li su lijevi ili desni zavoji
Dominik Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 toe in i out je spur - otvoren ili zatvoren, caster je zatur a kak nastimati auto za stazu je malo duza i opseznija tema, glavne vodilje su ti sto manje rolla tj. weight transfera do one granice kad lateralna sila pocinje padati za zavoje odnosno pitcha i longitudinalne sile ...
c2h5oh Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 toe in i out je spur - otvoren ili zatvoren, caster je zatur a kak nastimati auto za stazu je malo duza i opseznija tema, glavne vodilje su ti sto manje rolla tj. weight transfera do one granice kad lateralna sila pocinje padati za zavoje odnosno pitcha i longitudinalne sile ... i ovo ti nekome tko nije strojar znaci isto kao da si mu napisao formulu za fuziju.
papa Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 zadnji kraj malo omekšaš...prednji tvrd... ako ima više lijevih zavoja onda nagib lijevog kotača 3 stupnja, desnog 1,5,(ako možeš zasebno),,,i malo zatvoriš špur napred...
Joki Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 toe in i out je spur - otvoren ili zatvoren, caster je zatur a kak nastimati auto za stazu je malo duza i opseznija tema, glavne vodilje su ti sto manje rolla tj. weight transfera do one granice kad lateralna sila pocinje padati za zavoje odnosno pitcha i longitudinalne sile ... naglasih hrvatske termine jer forum ne okuplja samo strojare :thumbsup:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now