fokusicar Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Da...ovo njemu treba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted January 13, 2009 Author Share Posted January 13, 2009 Evo osim fokusičara niko nista nije ponudio... Sve neki tjuneri, trgovci i paprika :doh: Ja mislio javit ce se 10 ljudi..... :no2::huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Ja se isto javljam - nije me bilo neko vrijeme pa eto... Mi smo isto dileri za Quaife od nedavno koliko para je za calibru turbo c20let (može na PM) Ako je F25 getriba - cca 8200 kn - ista cijena i za F28 Ljubo - za A02 - 7800 kn Obojica imate 10% popusta na kesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Nije A02 nego 02A . eh vi bi te tjunirali, a ne znate niti čitati 2 Dario- evo baš mi danas čovjek dovezao corrada da mu stavim 1.8T motor (K04 turbo, biti će 250-260 KS, ništa extremno) i donio šperu od Quaife-a . Mogu ti reć da lijepo izgleda, pravi stajlerski dio. Toliko je lijepa da ju je šteta staviti u mjenjač da se ne vidi. Trebalo bi napraviti stakleno zvono. Kako radi, vidjeti ćemo za koji mjesec Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokusicar Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Šta...doneo Ilija šperu? JEsi vidio koje šminka vijke sam mu nabavio??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Aha, corrado strpljivo stoji ispred radione i čeka Znači vijke ne dobijaš uz šperu? Vidim da su ARP... Jesu škrtice E Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrgud Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Šta...doneo Ilija šperu? JEsi vidio koje šminka vijke sam mu nabavio??? prokleti stajleru Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokusicar Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Aha, corrado strpljivo stoji ispred radione i čeka Znači vijke ne dobijaš uz šperu? Vidim da su ARP... Jesu škrtice E A jebga... Možeš birati...kupiti od njih ARP ili kupiti original... U svakom slučaju nemožeš pogriješiti, ali ja sam sebi ipak uzeo ARP:cice: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrgud Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 2 LjubičićD Pazi da ti se ne dogodi ko meni... Danas sam dobio prijeteće pismo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted January 19, 2009 Author Share Posted January 19, 2009 Nije A02 nego 02A . eh vi bi te tjunirali, a ne znate niti čitati 2 Dario- evo baš mi danas čovjek dovezao corrada da mu stavim 1.8T motor (K04 turbo, biti će 250-260 KS, ništa extremno) i donio šperu od Quaife-a . Mogu ti reć da lijepo izgleda, pravi stajlerski dio. Toliko je lijepa da ju je šteta staviti u mjenjač da se ne vidi. Trebalo bi napraviti stakleno zvono. Kako radi, vidjeti ćemo za koji mjesec Ajd ti to meni donesi, a njemu reci da si mu ugradio... 2 risbo : Jel to sa sarafima?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokusicar Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Vijci su ti oko 100Eura ako se ne varam, a možeš kupiti i originalne... Ako ti treba popust na originalne javi se...imam popust u P.I.A. Jankomir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrgud Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Ajd ti to meni donesi, a njemu reci da si mu ugradio... 2 risbo : Jel to sa sarafima?? ja sam uz šperu dobio ulje, semeringe, ležajeve, ulje, uputstva za razradu, upotrebu i servisiranje te dihtung kućišta difa... i disclamer :happy: šerafe moš kupit u DIV-u u Samoboru, nikakav ARP ni kifla... Bitno je da su 10.10 i da paše navoj/vrsta... i da ne zaboraviš loktajt... i da poštelaš dobro zračnost... :happy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Je kita... VW ima neke spešl edišn šarafe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrgud Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Je kita... VW ima neke spešl edišn šarafe... :blink: ako ne svjetle u mraku, ne priznam.. :happy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 :blink: ako ne svjetle u mraku, ne priznam.. :happy: šrafi od moje špere peru suđe i peglaju :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cici_OPC Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 šrafi od moje špere peru suđe i peglaju :huh: mjenjam zenu za šarafe! :cice: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Ajd ti to meni donesi, a njemu reci da si mu ugradio... 2 risbo : Jel to sa sarafima?? Saznam pa javim za šerafe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Dario - šarafi 1400 kn - 10% -->1260 kn Al ak uzmeš šperu dobiješ ih za 1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now