mrva Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 Naime da li se može ispolirat štrafta na šajbi nisam gledo a ostavili mi jebeni letak i valjda je neko smeže palo ispod njega i potegnulo mi po šajbi štraftu od pola mm preko cijele šajbe a ne bi ju mjenjo jer sam stavio novu prije 6mj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 ako je pola milimetra tu ništa nece pomoci,ako si preuveličao može se Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrva Posted June 26, 2014 Author Share Posted June 26, 2014 ma nije duboko, nego široko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 Dok god ne ide u dubinu može se ispolirat,večina firmi koje nude poliranje ima i to u ponudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_zgb Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 Gdje je najbolje napraviti poliranje šajbe u zg? koliko košta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 cijene su ti više manje individualne ovisno o stanju šajbe,imaš i tu na forumu dosta ekipa koja polira probaj polirko pitat Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Šajba se ne polira,odnosno može se polirati ali više se onda ne vidi kroz nju kako treba. Imaš dosta tema takvih pa proguglaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 ne shvačam ? staklenu površinu ako ispoliraš znači zaravnaš propusnost svjetla je apsolutno ista,a ako ju izmatiraš pada propusnost tj gubi se prozirnost Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Nitko još nije ispolirao šajbu tako da se kroz nju vidi kao i kroz ne poliranu. Ako lažu mene i ja lažem Vas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 tetku su na bamburi ispolirali dosta veliku ogrebotinu i ja ne kužim više gdje je bila,normalno se vidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now