Ujo Posted August 15, 2014 Share Posted August 15, 2014 imam ford ka 1.3 8v, stariji motor, nije onaj 1.25. 96 godište, i auto ima visok minimum kao da motorić minimuma ostaje blokiran ili je on neispravan. znači na minimumu bude iznad 2500o/min. skinuo sam senzor protoka zraka i očistio i klapnu i motorić minimuma, sve sam počistio ali ništa nisam rješio. vjerojatno je za zamjenu. kad se stisne kvačilo onda padnu okretaji na normalu, ali tada počme nemirno radit stano okretaji varirju izmađeu 500 i 800o/min, i onda poslije nakon 10sek opet se dignu na 2500o/min i tako stoji. ako je netko imao isti problem, zanima me što da promjeinm. da ne kupujm motorić minimuma ako to nije. sve cijevi od vakuma su dobre. hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 Pa odi na dijagnostiku za sigurnost, ali i mislimo isto...motorić minimuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 probaj vidjet onaj nepovratni ventil na iberlaufu, valjkastog oblika,plastika obicna. mene jebal lergas, promjenil bas sve na autu, i na kraju to bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_Motorsport Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 probaj da ne vuce negdje zrak, mozes probat spricat start sprejem ili onim za ciscenje kocnica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujo Posted August 17, 2014 Author Share Posted August 17, 2014 ne kužim, gdje da špricam sa start sprejem? znam za taj nepovratni ventil na poklopcu ventila. zapravo on se može i iskopčat, ili se varam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markus Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 (edited) Woo drugo je to bilo kod nas, tam je šetao ler, nije nikada išao visoko ... s tim da sam ja u međuvremenu mijenjao MAF i čistio taj ler motorić, ali je bio ispravan jer smo ga testirali ... ti si sredio lamdu prvo, a onda i taj uljni separator ili kak se zove već ... na to nisam nikad ni pomislio btw nebi špricao sprej za kočnice u motor, šta nije da je prejak pa zna gumice ventila otopit ... My guess tu ide na ler motor ... možeš kad ga spojiš na struju čut jel klika ili ne ... Edited August 17, 2014 by Markus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujo Posted August 17, 2014 Author Share Posted August 17, 2014 kako ispitat motorić minumuma? ima 2 konekotra. pretpostavljam plus i minus. jer kad sam ga ja rastavljao, vidio sam s unutrašnje strane, da ta osovinica ne zatvara dobro, tj kao da je uvijek između mali prostor za zrak, tj kado da ta osoviica nikad ne zatvori kako treba. ne znam da li i treba zatvorit skroz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markus Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 Treba, on je bypass leptira ... na leru kroz njega, na opterećenju kroz leptir ... Jesi gledao jel imaš nečistoće oko leptira pa ne zatvara dobro? Čim si iznad 900 ili koliko je već ler motorić je zatvoren, ak ne zatvara do kraja tu ti falša zrak najvjerojatnije ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 ištekaj senzor broja pkretaja, nalazi se od strane kabine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujo Posted August 17, 2014 Author Share Posted August 17, 2014 aha misliš čitač pozicije klapne? kad ištekam isto se ništa ne događa,a i zamijenio sam ga sa jednidm ispravnim i nisam ništa dobio. probao sam i promjenit motorić minimuma ali ne odgavara mi jack, a tip čiji je taj ka, njemu se žurilo pa nisam uspio spojit žicama. probat ću ponovo ovih dana. zamijenit ću motorić minimuma pa od tuda krenuti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 (edited) Na getribi odozgora imaš konektor....senzor pokreta. 99% da je on...tak je i kod mene bilo. Ištekaj ga pa vidi. On ti drži povišene okretaje dok se auto kreće a kad se auto skroz zaustavi trebaju pasti na normalu. Edited August 18, 2014 by Medic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 ustekas diagnostiku i sve vidis to je stari motor sa lancem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujo Posted August 18, 2014 Author Share Posted August 18, 2014 imam neku jadnu dijagnostiku i izbacilo mi je throtle position, i zamjenio sam dio koji čita poziciju klapne i dalje ništa. probat ću sa tim senzorom pokreta. da li to mogu dohvatit odozgora, bez kanala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujo Posted August 18, 2014 Author Share Posted August 18, 2014 a taj senzor radi na vakum ili kako? tamo kod km sajle ima neki jack sa 3 žice, i ispod akumulatora ima neki priključak za vakum. koja od ta dva? i što moram napravit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 Na getribi odozgora imaš konektor....senzor pokreta. 99% da je on...tak je i kod mene bilo. Ištekaj ga pa vidi. On ti drži povišene okretaje dok se auto kreće a kad se auto skroz zaustavi trebaju pasti na normalu. Na taj sam i ja mislio, susjeda imala isti problem i kad smo to ištekali vozi miško... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujo Posted August 19, 2014 Author Share Posted August 19, 2014 a šta točno moram iskopčat?! ima kao neki vakum znači na cijevčicu, i ima jack koji je kod kilometar sajle?! šta da iskopčam? pretpostavljam taj kod km sajle, jack sa 3 žice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 pretpostavljam taj kod km sajle, jack sa 3 žice? To da....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now