Dac Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Znaci imam A4 B7 2006 karavan,trazim sjedala od Sline modela...(ako tko ima nek javi) A sad sta me zanima,nasao sam sjedala iz A3 sportback (5vrara sline ) ,dali itko zna jel se to da slozit u karavana,preklapaju se u jednom i drugom,al sirina ovo ono??? Prednja bi trebala bit ista! Hvalaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 neznam za ove novije modele...al prvi a3 i a4 su imali drukcije vodilice... npr...sjedala iz a3 idu u mog leona a iz A4 neidu...jel ima drugi princip vodilica Link to comment Share on other sites More sharing options...
jady Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 ima kolega (ako ih nije prodao) siceve od cabria....njegovi su na preklapanje i vise nalik na s-line... 0981930071 ("nick" sa vwcc-nikola,klinca sela) on je imao B7 karavana pa mozda vise zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now