igor-tdi Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Nudim uslugu prijevoza osobnih vozila (bilo u kvaru,karambol,bez 1-2 kotača) unutar Zagreba 10km od moje lokacije Gajnice 150kn unutar Zagreba više od 10km od moje lokacije Gajnice 200kn unutar Hrvatske 3,5kn po kilometru ili najam prikolice samo sa položenom E kategorijom 150kn po danu na prikolici je sve novo,glavčine,ležajevi,kočnice komplet,sajle,kvačilo,svjetla,instalacija. KONTAKT 095/9009-519 Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor-tdi Posted October 22, 2014 Author Share Posted October 22, 2014 sutra ujutro idem sa jankomira u dubravu prazan pa ako nekome treba prijevoz neka zove u subotu vjerojatno idem prazan za Krapinu pa ako nekome treba neka zove Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor-tdi Posted October 22, 2014 Author Share Posted October 22, 2014 (edited) IZMJENA CJENIKA: kad imam neku rutu npr.ZG-KA a nazad idem prazan cijena prijevoza je 5 kn po kilometru kada idem npr.ZG-KA pun,a KA-ZG idem prazan a vama paše ta ruta, prijevoz za tu lokaciju onda je prijevoz 3 kn po kilometru Edited October 22, 2014 by igor-tdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now