Joo Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Planiram uzeti ove gume: http://www.ekupi.hr/Barum-20550R17-89V-FR-BRAVURIS-3HM-Pot-E-Pri-C-Buka-71-dB-410601.aspx Pa me zanima jel iko ima iskustva sa njima, vidim da imaju oznaku HM pa navodno se ne trose ko prije. I drugo, jeste uzimali preko ekupi gume, kakav im je dot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Meni je Barum Barum bio zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Uzimaju gume od Autohrvatske i friški je DOT, možeš ih uzeti i u ST u Autohrvatskoj za iskustva sam jedino nedavno čuo od Darca da su bučne Link to comment Share on other sites More sharing options...
perka Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Continental uzimao preko njih, friški DOT Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaCroix Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Imam ja Bravuris2 u 215/40/17, na suho drže ok, na mokro slabo i nikako, brzo se troše i prilično su bučne. Inače preporuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.v. Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Da ne otvaram novi thread nadam se da se kolega ne ljuti:D Da li je itko koristio zimske gume Novex? Gume ima kupiti u Vulkalu te su trenutno na akciji a trebaju mi za Smart. Svjestan sam da nisu nikakav top model ali me zanima da ne bacam bez veze 1500kn ako su plastika obična:D Bilo kakva informacija dobro došla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joo Posted January 5, 2015 Author Share Posted January 5, 2015 2Ex, hvala taj info mi je trebao. Mislim da ce ici tako. 2LaCroix - mislim da je to stara guma, nije ova hm. Ja sam isto imao te, dimenzija 205/40 ispod 10k km su izdrzale.. Ove navodno mogu vise.. Nadam se.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrdzo Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Imam Barum bravuris 2 i nakon 1.5g mogu reći da mi je žao kaj sam bio škrt dat još 300kn više da kupim neke druge. na suho drže jako dobro, ali čim je malo slinavo... isto mi je bilo voziti kao na Sava S3 starim 3g po mokrome... koma... Na ravnici ako krenem mogu prvu i drugu zavrtiti ko iz p**** a imam samo 100 dizelskih konja! Još jednu godinu ću izdržat na njima ali to je zadnji put da sam ih uzeo... uglavnom kolko para tolko muzike! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Štedi na nečem drzgom, ne na gumi...a još i Škodu voziš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now