Brklja Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Kum bi kupio jednoga s puno kilometara pa me molio da mu saznamk kavi su to auti. Dakle C5 dvojka, 2005.g 2.0. HDI. Kakvi su auti/motori, što su im boljke.. Što preventivno promijeniti..? Hvala
mario84 Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Pitaj jensa on ima stari i novi c5 vec dosta dugo.
MarinRi Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Kvačilo je sa dvomasenim i to je najskuplje, ako je hidroaktivni ovjes pregled kugli, ostalo više manje je nepoderivo, koliko je to puno km? Ti motori vrte 500.000 bez nekih večih problema ako su redovno održavani...
Danko Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Evo moj stari ima takvog,235 t km bez veceg kvara...i prezadovoljan je.jedino sto je od vecih investicija bilo je taj zamasnjak i komplet kvacilo,balasti na farovima i to je to,ako se dobro sjecam.udobnost prehebena...sa njime i na kraj svijeta bez umora
Brklja Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Hvala dečki na informacijama. Ja sam mu izvadio cijene većine dijelova što se najčešće mijenja - stvarno nije ništa ultra preskupo. Kupio je auto za vrlo malo novaca, a stvarno velik & dizel ono što njemu treba.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now