Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne mogu nac odgovor...auto je leon 2008 FR, tfsi, trenutno je na njemu kw var2, i izmjerio sam debjinu amortizera, i 52 mm je u gornjem djelu, a dolje je oko 50mm.

A gdje god trazim pise da treba bit 55mm. Da li je moguce stavit amortizere od 50mm u hub od 55?

Posted

rjesena misterija... unutarnji fi je 50 :D

i amortizer je tanji u gornjem djelu ispod navoja, nego dolje gdje ide u hub. kad se podjeli opseg sa pi, dobivao sam 52mm... ali je dolje siri amortizer (AP, a navodno ga radi KW tako da se nadam da je isto i kod KWa)

Eto rjeseno...

Posted
rjesena misterija... unutarnji fi je 50 :D

i amortizer je tanji u gornjem djelu ispod navoja, nego dolje gdje ide u hub. kad se podjeli opseg sa pi, dobivao sam 52mm... ali je dolje siri amortizer (AP, a navodno ga radi KW tako da se nadam da je isto i kod KWa)

Eto rjeseno...

Ma nemas puno mudrolije niti sto racunat, samo fi 55 i to je to.. isto je na fr, cupra, gti, s3 itd..

Posted (edited)
http://postimg.org/image/lltprrrsl/

evo ovako izgleda... jel to izgleda serijski, bez kemijanja? ako je 50mm unutra, to je onda to, mogu stavit novi amortizer 50?

mjerio sam donji dio, i tamo na samom dnu amortizera je 50mm

rukavac ti ima zub na dnu na koji sjeda dno amorizera , zato i je ta rupa na dnu manja od one u koju sjeda amortizer.

tako da imaš 55

edit:

nisam dobro gledao , tebi amortizer izađe malo na dnu taman imaš dovoljno mesa za izmjeriti.

trebalo bi biti 55 , a sad ako si ti izmjerio da je 50 , onda ne znam....

Edited by Rallye VR6
Posted (edited)

unutarnji je 50.. stjenka je oko mm i pol.. dodje 55 kad mjerim vanjski promjer. to ce bit 55 onda

edit: 48 je unutrasnji fi..stjenka je oko 2,3 mm.. vanjski ispadne 55 ravno. bunila me drugacija debljina gore ispod navoja :)

Edited by Drag_steer
Posted
unutarnji je 50.. stjenka je oko mm i pol.. dodje 55 kad mjerim vanjski promjer. to ce bit 55 onda

Pa tako je, ne mjeris unutarnji, nego vanjski.. :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...