JosipZG Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 moj stari na megane-u ima isti problem svakih mjesec dana rikne bar jedna žarulja u renaultu nemaju pojma vele da je sve OK
Marco Polo Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Meni na Polu isto stalno rikavale i od kad sam stavio xenon prestalo
huzek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Meni je isto na mk2a Puntu stalno crkavala isto u intervalima od par mjeseci i onda sam jedanput samo stisnuo malo kontakte na jacku kaj dosjedaju na žarulju (onak je malo teže išao gore jack) i nikad više nije crkla... Ali pojačanje mase je isto korisna stvar
Duba Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 ...ja sam na almeri stiskao stopice....pa niš od toga....kume ne gine ti KKKKKsenon sa tvrdo K....
Duba Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Meni je isto na mk2a Puntu stalno crkavala isto u intervalima od par mjeseci i onda sam jedanput samo stisnuo malo kontakte na jacku kaj dosjedaju na žarulju (onak je malo teže išao gore jack) i nikad više nije crkla...Ali pojačanje mase je isto korisna stvar ..trebaš vidjet koliko masa ima almera...:rofl: ...neki jebeni meštar se zaigrao....i onda mi još tvrdi da auto neće upalit zato kaj je jedna od 30 masa otpala...a ono crko akumulator..:punk:
Alfaludak Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Ovo je sve super, svi kontakti super, ma novo ovcato. moguce da je problem u malom volumenu fara pa se ne moze ohladit
Duba Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Ovo je sve super, svi kontakti super, ma novo ovcato. moguce da je problem u malom volumenu fara pa se ne moze ohladit ..vjerojatno...a KKKsenoni se ne griju toliko.....:thumbsup: ...a da mi ipak probamo povuč 31 masu po motoru... ...kaj znaš možda će ić brže...wushhhhhh:rofl:
Alfaludak Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 to je dizel, nema tu spasa kaj, budes ti doso po gume one?
Duba Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 ....čim skočim iz kreveta....zapleo sam se u deku...
Alfaludak Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 heeee ja sad ode u Karlovac samo po prednju masku od Tipa Aj javim ti se kad budem blizu kuce...
Alfaludak Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 znaci, i ova misterija sa zaruljama je rijesena.... nema popravka, jednostavno treba stavit xenone i to je to Mislav, vidimo se drugi tjedan
entuzijast Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 ...ma odi do mislava ipikni starom ksenone...mom starom na fiesti stalno pregaraju žarulje....isto moram cijeli far skinut.....kumi su ti na almeri isto stalno rikavale...auto 2002.,a konektori od farova se rastopili..stopice i žize totalno zgorile..jedva sam nove nalemio... ..i naravno trk kod mislava po ksenone i sad je sve pet...imaš godinu dana garancije čak i na žarulje..i onda ak i dalje budu pregarale mislav će bankrotirat... Ak su to bili farovi sa lećom sa facelifta, mada sumnjam zbog godine proizvodnje, onda je bio opziv tih farova i moglo se u servis doći i zamijeniti za nove...A ako su stari farovi (što je vrlo vjerojatno) onda nekaj nije valjalo baš kod te Almere, jer se nikome nije desilo takvo sranje...
Duba Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Ak su to bili farovi sa lećom sa facelifta, mada sumnjam zbog godine proizvodnje, onda je bio opziv tih farova i moglo se u servis doći i zamijeniti za nove...A ako su stari farovi (što je vrlo vjerojatno) onda nekaj nije valjalo baš kod te Almere, jer se nikome nije desilo takvo sranje... ..farovi su bez leća...problem je riješen..
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now