Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni je isto na mk2a Puntu stalno crkavala isto u intervalima od par mjeseci i onda sam jedanput samo stisnuo malo kontakte na jacku kaj dosjedaju na žarulju (onak je malo teže išao gore jack) i nikad više nije crkla...

Ali pojačanje mase je isto korisna stvar

Posted
Meni je isto na mk2a Puntu stalno crkavala isto u intervalima od par mjeseci i onda sam jedanput samo stisnuo malo kontakte na jacku kaj dosjedaju na žarulju (onak je malo teže išao gore jack) i nikad više nije crkla...

Ali pojačanje mase je isto korisna stvar

..trebaš vidjet koliko masa ima almera...:rofl:

...neki jebeni meštar se zaigrao....i onda mi još tvrdi da auto neće upalit zato kaj je jedna od 30 masa otpala...a ono crko akumulator..:punk:

Posted
Ovo je sve super, svi kontakti super, ma novo ovcato. moguce da je problem u malom volumenu fara pa se ne moze ohladit

..vjerojatno...a KKKsenoni se ne griju toliko.....:thumbsup:

...a da mi ipak probamo povuč 31 masu po motoru...

...kaj znaš možda će ić brže...wushhhhhh:rofl:

Posted
...ma odi do mislava ipikni starom ksenone...mom starom na fiesti stalno pregaraju žarulje....isto moram cijeli far skinut...

..kumi su ti na almeri isto stalno rikavale...auto 2002.,a konektori od farova se rastopili..stopice i žize totalno zgorile..jedva sam nove nalemio...

..i naravno trk kod mislava po ksenone i sad je sve pet...imaš godinu dana garancije čak i na žarulje..i onda ak i dalje budu pregarale mislav će bankrotirat...:):):)

Ak su to bili farovi sa lećom sa facelifta, mada sumnjam zbog godine proizvodnje, onda je bio opziv tih farova i moglo se u servis doći i zamijeniti za nove...A ako su stari farovi (što je vrlo vjerojatno) onda nekaj nije valjalo baš kod te Almere, jer se nikome nije desilo takvo sranje...

Posted
Ak su to bili farovi sa lećom sa facelifta, mada sumnjam zbog godine proizvodnje, onda je bio opziv tih farova i moglo se u servis doći i zamijeniti za nove...A ako su stari farovi (što je vrlo vjerojatno) onda nekaj nije valjalo baš kod te Almere, jer se nikome nije desilo takvo sranje...

..farovi su bez leća...problem je riješen..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...