Jump to content

Recommended Posts

Posted
  Luky said:
Jesam, covjek je garantirao da ima 10 000 km.. i 2,5 mjeseca je radila savrseno..

I on me sad uvjerava da imam neki drugi problem koji je sjebe.. tipa da uljene pare udju u klapnu i sjebu motoric.

Gmajna, sto tocno da ocistim?

Kazem bratu da ti se javi pa nek ti objasni. Vec 3-4 godine ne vozim gti-a pa sam malo ispao iz stosa

• Replies 50
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
  Raptor6767 said:
Ne znaš ti to vozit ko Dario.

Njegov ED30 je bio besprijekoran.

Jebiga, on je pun pa vozi dok ima garanciju i prst u uho.. :D

Tomislav K. said:
Nije valjda da si išao zvat čovjeka koj ti je prodao rabljeni dio sada nakon kaj si se vozio 2 mjeseca ?

To te baš jako brine u životu?

Ne nisam ga zvao da mu kukam kako je riknula. Nego čovjek prodaje klapne za skoro sve aute, i kad sam kupovao ovu od njega imao je 2 koamda za GTI, sa auta iz 2007 god, i 2009 god, i za tu je rekao da ima max 10 000 km i da je ko nova, a tu sam i kupio. Pa mi je on rekao da imam neki drugi kvar, tj. da nešto uzrokuje da se klapna sjebe, što čisto sumnjam.

Boxer said:
Imao sličan problem na alfi i uopće nije bila klapna iako je komp javljao klapna, problem je bio potenciometar gasa...promjenio sam 5-6 klapni dok na kraju nisam sam skužio u čemu je problem

kakav si ti problem imao točno?

Meni ti se dogodi da se upale lampice, EPC, ESP, i senzor pritiska u gumama (valjda je to povezano) i kad se to upali valjda klapna zablokira jer auto postane mrtav, turbo ne radi. I onda znam ugasit i upalit auto, krenem se vozit i radi normalno. I tako onda opet valjda zablokira itd.

Meni kad je stara riknula i stavio sam tu drugu istog trenutka je sve radilo savršeno, pa zbog toga mislim da nije nikakav drugi kvar nego samo klapna.

gmajna said:
Kazem bratu da ti se javi pa nek ti objasni. Vec 3-4 godine ne vozim gti-a pa sam malo ispao iz stosa

ajd ako mu nije problem.. meni je samo bitno da potvrdim da je ona 100 % i sutra naručivam novu..

Danas stari bio krenuo za ZD i na putu mu se uzjebala, i ugasio upalio auto i evo došao je maloprije i nije ništa više blokirali niti išta.. sve normalno.. pa idem ponovno vidit greške..

Neku večer kad mi je to bilo napravio sam adaptaciju u vcds i išao se vozit 20-30 km i radila je normalno, a prije toga kad je zablokala nikako nije htio radit dobro bez obzira što sam gasio, palio auto, sve dok nisam spojio na Vcds i resetirao je.

Posted
  Raptor6767 said:
Ja slušajući njega dobio dojam da je samo na redovne servise išao. :lol:

Pa ta klapna me jebala otkad sam kupio auto.. :D Znao sam da su te klapne na Vag-u šugave, jer mi je i na leonu otišla, samo ništa nije značila za rad motora..

Ali ova na golfu me jebe.. :D

Posted
  Raptor6767 said:
Ne znaš ti to vozit ko Dario.

Njegov ED30 je bio besprijekoran.

nisam kupovo rabljene djelove :lol:

klapna se ne kupuje rabljena

Posted

I evo sad isao u vcds da vratim na basic settings i izbaci mi error..

Znaci ona je onda 99%..

f11586b48253e83a3fc6a1966651ecc7.jpgc865e3b99771129d3e8ea8a0655aae7e.jpgc078429f790315275a4d86b3837208c1.jpg

Ovo zadnje je kad stisnem gas u pod..

Posted

Ma radio sam bez gasa adapptaciju.. nego sam to stiskao gas da vidim postotke..

Ma narucivam novu i to je to.. ako rikne i ta onsa nesto drugo jebe..

Posted
  Dario said:
nisam kupovo rabljene djelove

klapna se ne kupuje rabljena

Word!

I sad ce kupiti opet novu na ebayu i nes ce sjebati, onda ce biti kriv hans koji je slagao auto u tvornici :D

Posted
  biciklist said:
Word!

I sad ce kupiti opet novu na ebayu i nes ce sjebati, onda ce biti kriv hans koji je slagao auto u tvornici :D

:lol:

maltra mene a nije ni od mene kupio auto :haha:

Posted
  biciklist said:
Word!

Tolko pak lud nisam.. :D

Nova ide samo s garancijom, makar godinu.. :D

Gle, ponekad moras platit da naucis, tako i ja.. :D

Posted
  biciklist said:
2 godine garancije dobijes cak :D

Ako je ugradim u ovlastenom si zaboravio napisat. Inace nema garancije.

Posted

Znam kad sam kupio spaner za kombi koji kosta 500 eur pa se raspao za pol godine.. I garancija na dijelove je samo ako ih ugradis u servisu.

A ovako kad kupim u autodijelovima dobijem svakako. :)

Posted

Na renfaultima isto tako zafrkavaju klapne i onda ljudi mjenjaju, a greška je u konektoru na klapni il na konektoru na papucici

Ne kosta te ništa prvo konektor provjeriti

Posted
  Raptor6767 said:
Pa koliko ti može biti ugradnja klapne gasa u ovlaštenom? Parsto kn? A imaš 2 god garancije na dio koji očito odlazi ekipi.

Moram vidit koja je razlika u cijeni..

Ako je duplo onda cu uzet VDO i god dana garancije.

Posted
  zivac said:
moze biti ciak u modi ali cijena ide u korist tokicu :), a kolko vidim kod tokica je akcija na vdo

zato i stima cijena.

Ja sam uzeo rabljenu klapnu za toyotu sebi za 600 kn..

otiginal je 9k :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...