Jump to content

Klapna na usisu - Golf GTI - steka

Recommended Posts

Jesam, covjek je garantirao da ima 10 000 km.. i 2,5 mjeseca je radila savrseno..

I on me sad uvjerava da imam neki drugi problem koji je sjebe.. tipa da uljene pare udju u klapnu i sjebu motoric.

Gmajna, sto tocno da ocistim?

Kazem bratu da ti se javi pa nek ti objasni. Vec 3-4 godine ne vozim gti-a pa sam malo ispao iz stosa

• Replies 50
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Ne znaš ti to vozit ko Dario.

Njegov ED30 je bio besprijekoran.

Jebiga, on je pun pa vozi dok ima garanciju i prst u uho.. :D

Nije valjda da si išao zvat čovjeka koj ti je prodao rabljeni dio sada nakon kaj si se vozio 2 mjeseca ?

To te baš jako brine u životu?

Ne nisam ga zvao da mu kukam kako je riknula. Nego čovjek prodaje klapne za skoro sve aute, i kad sam kupovao ovu od njega imao je 2 koamda za GTI, sa auta iz 2007 god, i 2009 god, i za tu je rekao da ima max 10 000 km i da je ko nova, a tu sam i kupio. Pa mi je on rekao da imam neki drugi kvar, tj. da nešto uzrokuje da se klapna sjebe, što čisto sumnjam.

Imao sličan problem na alfi i uopće nije bila klapna iako je komp javljao klapna, problem je bio potenciometar gasa...promjenio sam 5-6 klapni dok na kraju nisam sam skužio u čemu je problem

kakav si ti problem imao točno?

Meni ti se dogodi da se upale lampice, EPC, ESP, i senzor pritiska u gumama (valjda je to povezano) i kad se to upali valjda klapna zablokira jer auto postane mrtav, turbo ne radi. I onda znam ugasit i upalit auto, krenem se vozit i radi normalno. I tako onda opet valjda zablokira itd.

Meni kad je stara riknula i stavio sam tu drugu istog trenutka je sve radilo savršeno, pa zbog toga mislim da nije nikakav drugi kvar nego samo klapna.

Kazem bratu da ti se javi pa nek ti objasni. Vec 3-4 godine ne vozim gti-a pa sam malo ispao iz stosa

ajd ako mu nije problem.. meni je samo bitno da potvrdim da je ona 100 % i sutra naručivam novu..

Danas stari bio krenuo za ZD i na putu mu se uzjebala, i ugasio upalio auto i evo došao je maloprije i nije ništa više blokirali niti išta.. sve normalno.. pa idem ponovno vidit greške..

Neku večer kad mi je to bilo napravio sam adaptaciju u vcds i išao se vozit 20-30 km i radila je normalno, a prije toga kad je zablokala nikako nije htio radit dobro bez obzira što sam gasio, palio auto, sve dok nisam spojio na Vcds i resetirao je.

Ja slušajući njega dobio dojam da je samo na redovne servise išao. :lol:

Pa ta klapna me jebala otkad sam kupio auto.. :D Znao sam da su te klapne na Vag-u šugave, jer mi je i na leonu otišla, samo ništa nije značila za rad motora..

Ali ova na golfu me jebe.. :D

Word!

I sad ce kupiti opet novu na ebayu i nes ce sjebati, onda ce biti kriv hans koji je slagao auto u tvornici :D

Tolko pak lud nisam.. :D

Nova ide samo s garancijom, makar godinu.. :D

Gle, ponekad moras platit da naucis, tako i ja.. :D

Znam kad sam kupio spaner za kombi koji kosta 500 eur pa se raspao za pol godine.. I garancija na dijelove je samo ako ih ugradis u servisu.

A ovako kad kupim u autodijelovima dobijem svakako. :)

Pa koliko ti može biti ugradnja klapne gasa u ovlaštenom? Parsto kn? A imaš 2 god garancije na dio koji očito odlazi ekipi.

Moram vidit koja je razlika u cijeni..

Ako je duplo onda cu uzet VDO i god dana garancije.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...