medostc Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Na bmw 5 f10 na vozacevim vratima se koza oljustila tj izgubila boju! A posto je unutrasnjos bez boje to se jako vidi! Gdje nabavit boju,kako se to nanosi i gdje saznat koje je tocno kod boje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Imas u zg,iza antunovica covjek radi takve popravke,kolko znam napravi odlicno,kontakt nemam...ali ima ti Goran Makarska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 http://www.ebay.de/itm/Lederfarbe-Lederreparatur-Set-passend-fuer-BMW-Lederausstattung-von-Ledertechnik-/110947587894 Imaš i varijantu u spreju - ja sam uzeo za pofarbat curinu ručnu torbu i ispalo je super, a prvi put sam radio. Počistiš tekućinom koju dobiješ, prije toga "pobrusis" spužvicom i pofarbaš. Suši se par sati, ponoviš i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medostc Posted February 28, 2015 Author Share Posted February 28, 2015 (edited) http://www.ebay.de/itm/Lederfarbe-Lederreparatur-Set-passend-fuer-BMW-Lederausstattung-von-Ledertechnik-/110947587894 Imaš i varijantu u spreju - ja sam uzeo za pofarbat curinu ručnu torbu i ispalo je super, a prvi put sam radio. Počistiš tekućinom koju dobiješ, prije toga "pobrusis" spužvicom i pofarbaš. Suši se par sati, ponoviš i to je to. Uros znam za tog lika Mislio sam soli to napravit jer ce to na toj boji cesto se to desavat Rukohvat mi se oljustio na 50tis km Kako da znam koja mi je boja koze? Edited February 28, 2015 by medostc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Sigurno ima proizvodjaca tih boja koji u ponudi imaju boje koze iz bmwa... Pronjuskaj po ebay.de, nac ces garant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Uros znam za tog likaMislio sam soli to napravit jer ce to na toj boji cesto se to desavat Rukohvat mi se oljustio na 50tis km Kako da znam koja mi je boja koze? Brijem da kad ti to sam namazes da ne bude ni 10 tisuca trajalo i da ce se nekaj kuzit ziher:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Probaj vidit kod dr kuko dal ti moze pomoc.. to detaileri ce ti najbolje sredit.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_zgb Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Mislim da ti to tomek polirko s foruma moze rijesiti, javi se njemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomos222 Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Dizem temu iz mrtvih al da pitam, bmw dakota cream beige koza, cura se u salonu naslonila na neku boju valjda i meni prenjela mrlju na sic, nikak nejde dole,al ima i jos par mjesta di bi ofarbo kozu, jel ovak nes oke ili neki drugi savjet za prefarbat? https://www.ebay.com/itm/BMW-DAKOTA-Leather-Touch-Up-Scratch-Repair-Pen-All-Colours-Custom-Paint-Dye/262993426411?var=562001808673&hash=item3d3ba137eb:g:6soAAMXQwMdREnI0 hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rox Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 @tomos222 Moja preporuka je naruciti set za reparaciju koze od Colourlock-a iz Foree. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomos222 Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Budem pogledo hvala, ma ovo mi se cinilo ko oke jeftino rjesenje za to sitno kaj trebam, samo me strah da mi ne prenese boju na odjecuPoslano sa mog BLA-L09 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
rox Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 @tomos222 Cijena je definitivno smijesna, ako sto i sam kazes ne prijede na odjecu. Ali i sa tom bojom vazno je napraviti pripremu i ne bi trebalo biti problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomos222 Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 @rox znaci prvo dobro ocistit kozu mislis? Poslano sa mog BLA-L09 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
rox Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 @tomos222 Malo vise, sljedeci redoslijed: ciscenje s cistilom za kozu, brusenje mjesta gdje ces nanositi boju, skidanje ikakve masnoce s alkoholom i na kraju nanosenje boje. Evo kratki filmic na kojem se vidi gore navedeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomos222 Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 @rox hvala ti Poslano sa mog BLA-L09 koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Mi smo postali zastupnici za Fenice, premium brend za kožu . Čistači, sealanti , fantastično rade. Sealant za kožu ne mijenja osjecaj koze na dodir kao vecina drugih premaza. https://ph-detailing.hr/proizvod/fenice-leather-care-kit-ink-remover/ I isto tako po završetku garaža počinjem sa reparacijom kože. Također kupljen i skener za snimanje boje za bolje nijansiranje. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now