Jump to content

tomos222

Full members
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Excellent

About tomos222

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

515 profile views
 1. Pardon, nije dragy, nego isto neki GPS, al vidi se kolko slabo krene[emoji2369]
 2. Moj 335d radi cca 13.5 preko dragya, al na obicnim gumama nis posebnim, najviše me jebe prva druga, jer vrti bzvz i prerano onda salta drugu i malo potone, poslje povuce grdo
 3. Da bandic postavi zicaru [emoji848]?
 4. Mozes pitat isapa, na zagrebackoj cesti, mozda bude kaj jeftiniji
 5. Ma sjecam se na starom autu mi je radio nes na struji i bilo je dobro mjesec dva i opet isto, a naplatio je dosta
 6. Taj đruđan je najveca prevara na kvartu, montazu 19' gumi 300kn za 2 komada, dolje na gospodskoj 150kn. A i prije kad mi je nes na struji radio je bio skup.
 7. Vezano na ovo, malo ja to izmjerio, nis pametno sazno, eventualno da bosch pase? https://i.imgur.com/setVpat.jpg https://i.imgur.com/a7SZEQ8.jpg https://i.imgur.com/SAE1eub.jpg https://i.imgur.com/JBkhchy.jpg https://i.imgur.com/0mjhwzz.jpg ak neko moze po slikicama potvrdit?
 8. Hvala svima, sampon koristim neki sonax zuti s voskom, i ne pjeni se, al pere i on, posle rucnicima brzo prodem al reko da isprobam kad vec imam to za sampon s nekom pjenom
 9. Al vise me muci kaj prihvat tog foam guna nije isti ko moj miniwash, ja imam 2 zubca koja se ustekaju i okrene za 90 stupnjeva
 10. I kak se dozira? Ta flasa od litre kolko cca puta opere auto? I jel mogu to u ovu svoju posudu gurat il da uzmem neko foam gun?
 11. Miniwash je hdem 1901, nis posebno, za oprat auto cist oke, a koji sampon bi bio za to 'jeftin a da valja', odn kaj ima smisla kupit?
 12. Mene ovo zanima, dobio sam uz miniwash, jel moze u to aktivna pjena il samo razrijedit sampon? Jel to beskorisno il se isplati koristit u predpranju?
 13. Il 35d [emoji848] Poslano sa mog BLA-L09 koristeći Tapatalk
×
×
 • Create New...