Unknown Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 zanima me kako iskljuciti to, dok je na Auto sama se pale i to mi je ok dok je na 0 pale se isto dok se auto upali dok je na pozicija samo pozicija dal netko zna koja je fora s tim?
Dario Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 da servis i nek ugase na komp ili neko s diagnostikom
Misek_Chipsy Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 ok, a buduci da moras svjetla ionak imat upaljena non stop, zas gasit to? Meni prakticnije ovak, kad ionak ne palis auto bez da palis i svjetla, neg da se zaboravis
Dario Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 svijetla ne trebaju bit upaljena preko ljetnog doba
Misek_Chipsy Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Istina, al se vise puta se uvjerio koliko je bolje vidljiv auto s upaljenima ljeti ko i zimi + u slo je obavezno cijelu godinu. Neznam, meni je nekako normalno i logicno uvjek imat upaljena.
Markus Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Pa da, i onda danas konj sa sivim vivarom kaže ljeto je i gonja po pljusku po slavonskoj, onda kad sam mu izbacio koksaru u lijevu pred njega se sjetio da ima svjetla ...
Unknown Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 nezelim da mi bzvz rade ako nije potrebno, bas sad ljeti jer mi bzvz AFL radi a ovak i onak kad je lose vrijeme upalim ih.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now