majcen Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Dakle prije neki dan sam namontirao ljetni setup felgi i guma na auto.... Izvadim zimske felge i imam kaj za vidjet.... Slike : http://i43.photobucket.com/albums/e355/Ivan_Majcen/DSC_0079_zpswlqerxsz.jpg http://i43.photobucket.com/albums/e355/Ivan_Majcen/DSC_0080_zps2u5vsks4.jpg http://i43.photobucket.com/albums/e355/Ivan_Majcen/DSC_0081_zpsrr5z0qly.jpg Diskovi i pločice su ferodo kupljene kod reneka.... Namontirane prije 2 god i ovu zimu mi se ovo dogodilo... Skuzio sam da mi struze dok na ruku okrecem disk.... kao da ne odvaja dobro Inace koce dobro i rucna i nozna kocnica... I kad sam montirao pločice i disk zamjenio sam sve gumice na čeljustima i odzracio ih..... Planirao sam sad u subotu sve rasturit opet i mjenjat gumice .. neznam Ima ko kavu ideju savjet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hitrec Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 nisi slikao sa zadnje strane. jel ti se vraca polugica od rucne do granicnika na celjusti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabioso Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 uvjek pomalo struže ,ovo izgleda potpuno ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 vidi da nisu plocice blokirane u nosacu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 kad legneš pod auto od iza moći češ rukom ili letvom dosegnut polugice koje stiskaju ručnu(nek ti neko diže ručnu a ti gledaj kaj se giba)..one ti vjerojatno ne vračaju dobro i onda u vožnji kuriš diskove..probaj ih malo razdelat nekim sprejom wd i sl i razgibat..ali to nije dugoročno rešenje..ne gine ti reparacija čeljusti koja mući sav vag koncern te platforme ja sam na mk4 dao raditi u travnom kod nekog lika..ne sječam se broja ali mogu saznati Link to comment Share on other sites More sharing options...
majcen Posted April 23, 2015 Author Share Posted April 23, 2015 2 hitrec.. na desnoj strani se vraca na ljevoj fali mozda 2do 3 mm da dodje do kraja ali kad rukom pomaknem ide lagano..... inace na obje strane podjednako izgledaju diskovi.... zaboravio i napisat da sam mjenjao i sajle za rucnu takodjer prije jedno god dana..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hitrec Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 onda ne brini. potegni rucnu dok su ti zadnji kotaci u zraku i trebao bi se taj ljevi dat okretat bez otpora, ako ti pruza otpor daj na vrijeme to nekome slozit da si ne sjebes diskove i plocice:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
majcen Posted April 23, 2015 Author Share Posted April 23, 2015 Ma sve 5 al mislim to sam rijesit .. pitao sam ako ima tko kakvu ideju il se susreo s time da mi da vise info.... Inace kad sam kupio auto sam sam reparirao celjusti i bilo je ok do ove zime... morat cu znaci vise istrazi oko te polugice kaj se ne vrača.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 ista stvar meni bila na leonu samo su moji diskovi bili jedno 10puta gori a plocice se sasule kad sam ih izvadio Link to comment Share on other sites More sharing options...
hitrec Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Ma sve 5 al mislim to sam rijesit .. pitao sam ako ima tko kakvu ideju il se susreo s time da mi da vise info.... Inace kad sam kupio auto sam sam reparirao celjusti i bilo je ok do ove zime... morat cu znaci vise istrazi oko te polugice kaj se ne vrača.. mozes i sam, pitaj bilo kojeg mehanicara da ti objasni, nije komplicirano uopce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Sve skini i razradi klizace u nosacu celjusti. Zicanom cetkom ocisti dosjede plocica da lagano idu. Skini sajlu sa celjusti i probaj jel se vraca do kraja mehanizam od rucne, ako se vraca onda te sajla jebe, ako se ne vraca onda celjust. sve se to slozi u sat vremena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now