Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pozdrav, treba mi dobar serviser za VAG mjenjace...znaci, ostavim mu auto, on skine i popravi sve na getribi sta treba i sastavi nazad...neka preporuka? :)

Posted
uvijek bi radije uzeo dobru rabljenu getribu nego dao nekom jusufu da se igra

iz iskustva

sve zavisi tko je taj jusuf koji se igra, a i pitam se kako identificirati DOBRU RABLJENU jer to kaj se danas "lepo šalta" ne znači niš.

reparatura postojeće je najčešće jeftinija i dugotrajnija od zamjene drugom rabljenom, također iz iskustva

Posted
Meni je to odradio MIKI/KIMI koji vise nije na forumu...

zvao sam ga prije mjesec dana..kaze da samo turbine radi

ugl cu vidjeti sa zacom :)

Posted
uvijek bi radije uzeo dobru rabljenu getribu nego dao nekom jusufu da se igra

iz iskustva

pa nebi preporučivali jusufa da ne valja.imaš i zubaka i dojkića uvijek

Posted

naravno da je uvijek bolje dat složit pravom majstoru nego kupit nešto u upitnom stanju posebno ako auto misliš sebi ostavit. vjerojatno je skuplje ali sigurno trajnije rješenje

Posted
pa nebi preporučivali jusufa da ne valja.imaš i zubaka i dojkića uvijek

ja sam za peugeota mjenjac popravljao u tri razlicita ovlastena servisa i kod mehe doktora nauka za getribe

niko nije slozio kak treba

uzeo rabljeni i nikakvih problema. slozit mjenjac je nauka i da ga neko zna slozit preskupo je a rabljenih getriba na svakom cosku i odma gotovo a jel valja vidis na probi

Posted

tak sam ja sebi zamijenio ležaj diferencijala (jbg treba getriba dole i sve raskopat) a frend je uzeo rabljeni koji je prozujao za mjesec dana pa moram sad i njemu to napravit

možda naletiš na mjenjač sa 12000km (kak je npr moj stari uzeo za nikakve novce) ali obično je sve to mačak u vreći

• 1 year later...
Posted

Evo da dignem temu, pocela mi je "zujat" getriba na passatu (2006, 1.9, 5 brzina)

Htio bih da neko pogleda, da se ne raspadne cijela...

Zac jos aktualan? Netko blizi (ZG)?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...