n0p Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Riknuo mi je akumulator, kada sam stavio novi uzjebalo mi se spustanje prozora na vozacevim vratima! Kad krenem spustat prozor, dode do malo iznad pola i stane, pocemem dizat tj zatvarat, zatvori na na kratko i onda ga sam od sebe otvori jedno 5 cm i stane...potpuno ga zatvorit mogu tek kada ponovno idem zatvarat...ostali prozori rade normalno bez probelma.... Pokusoa sam ugasiti i upalit auto ponovno i nista...pokusao sam iz i ponovno uc u njega i nista... A sad ozbiljno, nemam pojma o cemu se radi, ima tko kakvi savjet? Radi se o volvu s40.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Digni ga gore i drzi gumb par sekundi pa isto tak za dole, ili kad je gore pusti pa opet stisni gore i drzi i isto tak dole. Treba ga kalibrirat, mozda i ostale prozore, skroz normalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Meni kad mi je riknuo akumulator na istom autu, nisam imao tih problema. Probaj ovo kaj kolega veli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now